Всі статті

Бездротовий мікрофон для iPhone 15

Бездротовий мікрофон для iPhone 15

Сучасний iPhone справді універсальний гаджет, крім прийому дзвінків, перегляду соціальних мереж, серфінгу в інтернеті та запуску ігор, він може служити як кишенькова віртуальна студія звукозапису або відеообробки. Єдиним його обмеженням є вбудований мікрофон, який не надає відповідного рівня якості аудіо. Якщо потрібно створювати за допомогою телефону будь-який контент, який публікуватим..

03.11.2023
0
365
Постійне світло або відеосвітло

Постійне світло або відеосвітло

Чи потрібно відеосвітло? Що таке відеосвітло? Відеосвітло - це корисний і незамінний помічник для фотографів, які прагнуть розширити можливості фото і відеозйомки. Воно представляє собою світлову панель, що працює від галогенових ламп або світлодіодів. Головне завдання відеосвітла – висвітити безпосередній об'єкт зйомки, не зачіпаючи при цьому фон. Це стає можли..

08.12.2022
0
1537
DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

Ми отримали у наше розпорядження DJI Action 2 пару тижнів тому. І з того часу камера була скрізь з нами. Враховуючи її невеликі зручні розміри, модульний дизайн вона дуже зручна в EDC (Every Day Carry) застосування. Використовуючи камеру кожен день мимоволі починаєш створювати список необхідних аксесуарів та кріплень для доповнення та покращення можливостей тестованого продукту. І ос..

23.01.2022
0
1798
DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

Компактний складний квадрокоптер DJI Mavic 3 з камерою професійного рівня сам по собі є гаджетом найвищого класу, але для того, щоб використовувати весь потенціал дрону на максимум, необхідно укомплектувати його відповідними аксесуарами. Далі ми розглянемо рекомендовані до придбання аксесуари Mavic 3 . Пульт DJI RC ProКвадрокоптер DJI Mavic 3 комплектується пультом..

30.12.2021
0
4408
10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

Нова GoPro Hero 12/11 Black є найкращою екшн-камерою на борту якої присутні всі найновіші напрацювання та технології компанії GoPro. Якщо ви є щасливим власником такої, то для розкриття повного потенціалу камери необхідно застосовувати різні аксесуари та кріплення для неї. GoPro 12/11 універсальний гаджет сам по собі, але додаткові аксесуари можуть наділити екшн-камеру унікальними зд..

15.09.2021
0
3524
Макролінза для телефону: особливості та можливості

Макролінза для телефону: особливості та можливості

Процес фотозйомки можна зробити захоплюючим і цікавим, навіть якщо під рукою звичайний смартфон. У середовищі блогерів, фотолюбителів набирає популярність макрозйомка або фотографування мініатюрних об'єктів крупним планом. Чим дрібніший предмет зображений на повний кадр, тим крутіше і професійніше макро. Залежно від призначення знімання використовуються відповідні по функціоналу і ха..

18.07.2021
0
9397
Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black

Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black

GoPro Hero9 / 10 BlackСучасний ринок обладнання для зйомки в екстремальних умовах вже перенасичений екшн-камерами від різноманітних виробників. І здавалося б навряд чи у когось вийде здивувати найвибагливішого покупця. Але GoPro в черговий раз довела, що саме вона є лідером в даній сфері, випустивши GoPro Hero 9 Black, а через рік GoPro Hero 10 Black - приголомшливу ..

03.10.2020
0
6181
GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

16 вересня була публічно анонсована нова екшн-камера GoPro Hero 9 Black. Стали відомі всі технічні характеристики та можливості, яких на радість користувачів дуже велика кількість. У даній статті ми зібрали для вас найбільш значущі зміни, внесені інженерами GoPro в їх новий гаджет. Передній дисплейІ перше з чого слід почати - це великий кольоровий екран на передн..

16.09.2020
0
5290
GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

Компанія GoPro радує любителів екстремальних зйомок щорічними новинками. І в цьому році незабаром буде представлена нова флагманська модель GoPro Hero 9. Чим ближче до дати релізу тим більше витоків можна знайти на сторінках інтернету. Ми спробували зібрати для вас самі правдоподібні чутки та підтверджені факти про характеристики, дизайн та інші деталі GoPro Hero 9. ..

10.09.2020
0
3330
DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 - це стабілізатор для телефону, який без труда покращує відео і фотознімки з телефону за рахунок плавної стабілізації. Але в чому різниця між новим і попереднім? Зараз ми порівняємо два стабілізатора для телефону DJI OM 4 і DJI Osmo Mobile 3 і з'ясуємо це. Як ви, напевно, вже здогадалися, назву нового стабілізатора для телефону DJI було спрощено до DJI OM ..

31.08.2020
0
3425
Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Ви коли небудь задавалися питанням: яким чином велика частина фото і відео в інтернеті пов'язані з показом краси, будь то макіяж, манікюр, вії моделі, біжутерні або ювелірні вироби, виглядають високоякісними і мають ідеальне освітлення? Якщо ви думаєте, що причина тому професійні фотографи з дорогими камерами, то ви сильно не праві, багато людей досягли такої якості картинки просто вик..

25.04.2020
0
6000
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9567
Аксесуари для Insta360 One R

Аксесуари для Insta360 One R

У цій статті я спробую пояснити: що це за звір такий Insta360 One R які існують модифікації які необхідні аксесуари обов'язкові до покупки Модульна камераСферичні камери пройшли довгий шлях модифікацій і поліпшень з кожним виходом нових моделей. Insta360 One R прекрасний приклад цьому, вона не схожа не на одну модель що виходила до неї. Це унікальна сферична камер..

07.02.2020
5
3403
Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60737
Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Однією деталлю, на яку чекали всі користувачі DJI OSMO Action і якої бракувало для того, щоб зібрати набір блогера використовуючи дану екшн-камеру, був адаптер для підключення мікрофона. Його використання дозволило б підключити зовнішній мікрофон прямо до екшн-камері. І ось компанія CYNOVA спільно з DJI випустили необхідний аксесуар. Чому DJI OSMO Action для влогу? З анонсом даної екшн-камери,..

28.12.2019
1
4163
Анонс екшн-камер SJCAM SJ10

Анонс екшн-камер SJCAM SJ10

Буквально на днях SJCAM представили наступне покоління своїх екшн-камер, під маркуванням SJ10. Як і попередня нова модель з'явитися в двох версіях: SJ10 Pro Action і SJ10 Max Action. Остаточних або хоча б підтверджених технічних характеристик на даний момент немає. Хоч це і вкрай ранній анонс, по фотографіях, які були представлені, можна побачити що не одна з моделей не обладнана переднім е..

24.12.2019
0
1926
Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3054
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8573
Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Проблема GoPro Прокляття низької якості звуку переслідує користувачів GoPro вже довгі роки. Навіть попри те, що останні моделі зробили величезний крок у бік поліпшення цього параметру, все одно до хорошого звуку їм ще далеко. Причина тому це захисні мембрани, що дозволяють використовувати GoPro під водою без аквабоксу. Дані мембрани захищають три вбудовані мікрофони від води, але при цьому саме в..

25.09.2019
2
3832
Аксесуари для стабілізаторів

Аксесуари для стабілізаторів

Використовуючи будь-який з видів стабілізаторів, будь то для телефону, камери або екшн-камери, рано чи пізно з'являється необхідність в установці додаткового обладнання у вигляді монітора, телефону, мікрофона, освітлення ... Найчастіше така потреба зустрічається при зйомки на стабілізатор для телефону, так як саме смартфони володіють гарною якістю зображення тільки при достатньому освітленні, а зв..

31.08.2019
0
1866
GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

1 жовтня відбувся офіційний анонс GoPro Hero8 Black и GoPro Max. За запевненням щасливчиків, яким вдалося отримати на тест нові моделі, обидві камери в рази перевершують своїх попередників у всіх характеристиках і можливостях. Зупинимося детальніше на GoPro Hero8 Black На перший погляд зміни в дизайні GoPro 8 не сильно помітні в порівнянні з 7 серією, але якщо уважно придивитися, то потрапляю..

15.08.2019
0
3759
Народна екшн-камера SJ4000 отримала оновлення до SJ4000X

Народна екшн-камера SJ4000 отримала оновлення до SJ4000X

Найпопулярніша екшн-камера від SJCAM отримала оновлення і буде анонсована на протязі цього місяця. Нова SJ4000X поєднує в собі всі функції, які ви полюбили в SJ4000 плюс багато здібностей від M20 і SJ6 Legend, а також герметичний корпус, який дозволяє підкорювати глибину до 10 метрів прямо з коробки без аквабоксу. Слідом за випущеними вже герметичним модельним рядом SJ9, прийшла черга за супер п..

09.07.2019
0
1681
Zhiyun Crane M2 довгоочікуване оновлення

Zhiyun Crane M2 довгоочікуване оновлення

На міжнародній виставці Broadcast Asia, Zhiyun надало публіці нову версію Crane M під назвою Crane M2. Навіть попри те, що стабілізатор був захований під матованим склом все одно можна було розглянути і зрозуміти що це не просто оновлення модельного ряду, а повноцінно новий пристрій зі своїми власними унікальними функціями. Перш за все Zhiyun Crane M2 буде цікавий мандрівникам і відео блогерам ..

08.07.2019
0
2138
Як вибрати штатив для телефону

Як вибрати штатив для телефону

оновленно 10.04.2020 Штатив для телефону - це кріплення яке утримує пристрій записи, в нашому випадку це смартфон, в певному напрямку. Даний аксесуар також допоможе виключити будь-які вібрації, що передаються на телефон від оператора. Будь-який штатив для телефону складається з двох частин: тримача для смартфона і безпосередньо штатива. При виборі тріпода для смартфона можна піти двома шляхами: ..

27.06.2019
6
17036