DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

  • DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?


DJI OM 4 - це стабілізатор для телефону, який без труда покращує відео і фотознімки з телефону за рахунок плавної стабілізації. Але в чому різниця між новим і попереднім? Зараз ми порівняємо два стабілізатора для телефону DJI OM 4 і DJI Osmo Mobile 3 і з'ясуємо це.


Як ви, напевно, вже здогадалися, назву нового стабілізатора для телефону DJI було спрощено до DJI OM 4. Поряд зі зміною назви DJI OM 4 отримав нове магнітне кріплення для смартфона і безліч нових функцій. Далі ми розглянемо конструкцію, стабілізацію, функції і простоту використання стабілізатора DJI OM 4. Приступимо!


DJI OM 4 або Osmo Mobile 3: технічні характеристики


DJI OM 4
DJI Osmo Mobile 3




276 х 119.6 х 103.6мм
163 х 99.5 х 46.5мм
Розміри
складені
розкладені

285 х 125 х 103мм
157 х 130 х 46мм



390г Вага 405г



магнітна, складана Конструкція складана




170-280г
до 10мм
67-84мм
Сумісні смартфони
вага
товщина
ширина

170-230г
до 9.5мм
62-88мм



до 15год Час роботи до 15год



2.5год Час зарядки 2.5год



DJI Mimo Додаток DJI Mimo


DJI OM 4 або Osmo Mobile 3: конструкція

Коли був представлений стабілізатор для смартфона DJI Osmo Mobile 3, він вразив всіх своїм складаним і портативним дизайном. Це дозволяє легко носити його з собою і використовувати в якості повсякденного гаджета, щоб зберегти важливі моменти вашого життя.


DJI OM 4: магнітний тримач

Інженери DJI зосередилися на тому, щоб підвищити швидкість початку використання стабілізатора і тому оснастили DJI OM 4 вдосконаленим магнітним швидкознімним кріпленням, яке спрощує весь процес підготовки до зйомки. Новий підвіс DJI також є більш ергономічним, що робить тривалі відео сесії не такими втомлюючими.
Класичні стабілізатори вимагають точного налаштування, балансування. Але коли справа стосується щоденної зйомки, на рахунку кожна секунда. Це було враховано при створенні магнітної конструкції нового DJI OM4. Але як працює цей новий магнітний замок, давайте швиденько розберемося.


фото магнітний тримач DJI OM 4


DJI OM 4: як працює магнітний замок?

В основі нового DJI OM 4 лежить надлегкий магнітний зажим, який встановлюється на телефон і надійно утримує його на місці. Іншим доповненням є магнітний тримач з кільцем, який необхідно приклеювати до задньої частини телефону і також кріпити до стабілізатора за допомогою магнітного тяжіння. Завдяки цій новій конструкції не потрібне балансування, а це значить, що ви можете починати зйомку моментально за потребою. Крім того кільце служить зручним тримачем для телефону в руках при звичайному повсякденному використанні.


DJI OM 4:сумісний з більш важкими телефонами

У порівнянні з DJI Osmo Mobile 3, DJI OM 4 має більш потужний двигун, що забезпечує більший крутний момент. Чому це взагалі важливо? Що ж, це означає, що тепер ви можете встановлювати важчі телефони на DJI OM 4 в порівнянні з DJI Osmo Mobile 3. А це, в свою чергу, збільшує можливості поліпшення зйомки, наприклад за допомогою об'єктивів для смартфона.



DJI OM 4 або Osmo Mobile 3: стабілізація

Давайте перейдемо до другого пункту порівняння підвісів DJI: стабілізації. Зрештою, це одна з найважливіших речей, яку потрібно врахувати перед покупкою аксесуара даного типу.



DJI OM 4: 3-х осьова стабілізація

Новий підвіс DJI OM 4 також оснащений стабілізатором з 3-х осьовою конструкцією, що і DJI Osmo Mobile 3, забезпечуючи плавне відео. Даний тип дозволяє стабілізувати рухи по трьох осях: вперед-назад, вліво-вправо і з боку в бік. Простіше кажучи будь-які рухи, які ви робите по цих осях, будуть стабілізуватися підвісом, що забезпечує зйомку відео без тремтіння зображення.
Отже, бігаєте ви в парку або знімаєте новий танець, відео зі стабілізатором завжди буде плавним.DJI OM 4 просто виконує всю важку роботу, тому не потрібно турбуватися про правильне переміщенні або положенні гаджета під час зйомки. Це основний і найважливіший критерій вибору такого пристрою для користувачів, які хочуть знімати на ходу.


зображення 3-х осьової стабілізації DJI OM 4


DJI OM 4 або Osmo Mobile 3: особливості

Що стосується програмних функцій, DJI OM 4 і DJI Osmo Mobile 3 пропонують повний набір творчих режимів для швидкої і легкої зйомки.


Активне стеження 3.0

Дозволяє стежити за об'єктом, пропонуючи точне відстеження і розпізнавання не тільки об'єктів або дорослих людей, а й дітей і навіть домашніх вихованців.


фото активного стеження 3.0


Динамічне збільшення

Швидше за все, ви зустрічали ефект Хічкока в різних фільмах. Цей голлівудський творчий ефект, який створює особливу деформацію зображення. DJI OM 4 тепер підтримує функцію DynamicZoom, яка створює вражаючий кадр без необхідності виконувати складну послідовність дій і налаштувань. Тепер ви можете перетворити звичайне відео з телефону в вражаючі кадри простим дотиком.


зображення динамічного збільшення


Клонуюча панорама

Далі у нас є ще одна функція DJI Osmo, яка дебютує з новим DJI OM 4. CloneMe Pano - це інтелектуальний режим, який дозволяє вам одночасно знаходиться в різних частинах кадру. Ця маленька функція створює унікальний панорамний знімок, з паузами між кадрами, щоб ви могли прийняти іншу позу. Результат? Неймовірно креативний знімок, яким можна поділитися з усіма!


фото клонуючої панорами


Управління жестами

Дозволяє зробити знімок або відео за допомогою простого жесту. Тепер не потрібні ніякі таймери, просто посміхніться і дозвольте DJI OM 4 зробити кращі знімки, які ви коли-небудь робили на свій телефон!


зображення управління жестами DJI OM 4


Таймлапс

DJI OM 4 дозволяє врахувати кожну секунду з трьома режимами інтервальної зйомки Timelapse, Motionlapse і Hyperlapse. У чому різниця? Timelapse створює високошвидкісне відео з тривалої статичної зйомки, що ідеально підходить для зйомки заходу. Motionlapse прискорює темп і дозволяє додати в кадр рух камери, що відмінно підходить для зйомки жвавого міста зверху. Останнім йде Hypelapse, який знімає таймлапс, поки ви рухаєтеся з підвісом і камерою.


фото інтервальної зйомки DJI OM 4


3х3 панорама

Об'єднує дев'ять зображень в надширококутний знімок. Пост-обробка не потрібна. Просто виберіть режим і знімайте.


зображення 3х3 панорама DJI OM 4


240° панорама

DJI OM 4 також створює приголомшливе панорамне зображення з кутом огляду 240 °. Чи знімаєте ви гори, море або що-небудь навколо, спробуйте 240° Pano!


Зйомка що обертається

Это супер крутая функция, которая вращает ваш телефон во время съемки видео, создавая уникальный и забавный снимок. Вы можете использовать это, когда гуляете, занимаетесь спортом или почти во всем, что только можете придумать!


Сповільнена зйомка

Іноді потрібно уповільнити життя, щоб оцінити найдрібніші деталі. DJI OM 4 оснащений режимом Slow Motion, який буквально дозволяє знімати деталі, яких ви ніколи раніше не бачили. Від тріпотливих крил птаха до кухаря, який готує ваше улюблене блюдо - ви запам'ятовувуєте дивно плавні деталі прямо зі свого смартфона.


DJI OM 4 або Osmo Mobile 3: простота використання

Обидва стабілізатора DJI неймовірно прості у використанні однією рукою. Доступ до більшості функцій підвісу DJI Osmo і режимам камери можна отримати не змінюючи положення руки. Наприклад, натисніть кнопку M, щоб миттєво повернути телефон для вертикального відео. Це дуже актуально для всіх шанувальників Instagram, перетворюючи створення унікального контенту для соціальних мереж в просту задачу.


Що ж вибрати?

И DJI OM 4 та DJI Osmo Mobile 3 - це вражаючі стабілізатори для телефону, які відмінно підходять для відеоблогеров, мандрівників і користувачів, зацікавлених в фіксації кращих моментів повсякденного життя. Якщо ви шукаєте новітні технології підвісів в 2020 році, DJI OM 4 - кращий вибір. Завдяки магнітному швидкознімне кріпленню і підтримки більш важких телефонів.


31.08.2020 23:12:15
0
3471

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до телефону

Як підключити мікрофон до телефону

оновлено 18.04.2020. Дана стаття не буде охоплювати відмінності між характеристиками мікрофонів. Її мета пояснити, як правильно підібрати до вашої моделі смартфона і налаштувати сумісний пристрій уловлювання звуку. Роз'єми І перше, з чого потрібно починати підбір мікрофона для телефону для запису - це роз'єм і штекер. Знаючи, що велика частина смартфонів обладнана роз'ємом з чотирма кон..

18.06.2019
12
29081
Як вибрати штатив для телефону

Як вибрати штатив для телефону

оновленно 10.04.2020 Штатив для телефону - це кріплення яке утримує пристрій записи, в нашому випадку це смартфон, в певному напрямку. Даний аксесуар також допоможе виключити будь-які вібрації, що передаються на телефон від оператора. Будь-який штатив для телефону складається з двох частин: тримача для смартфона і безпосередньо штатива. При виборі тріпода для смартфона можна піти двома шляхами: ..

27.06.2019
6
17162
Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60917
GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

Компанія GoPro радує любителів екстремальних зйомок щорічними новинками. І в цьому році незабаром буде представлена нова флагманська модель GoPro Hero 9. Чим ближче до дати релізу тим більше витоків можна знайти на сторінках інтернету. Ми спробували зібрати для вас самі правдоподібні чутки та підтверджені факти про характеристики, дизайн та інші деталі GoPro Hero 9. ..

10.09.2020
0
3367
GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

16 вересня була публічно анонсована нова екшн-камера GoPro Hero 9 Black. Стали відомі всі технічні характеристики та можливості, яких на радість користувачів дуже велика кількість. У даній статті ми зібрали для вас найбільш значущі зміни, внесені інженерами GoPro в їх новий гаджет. Передній дисплейІ перше з чого слід почати - це великий кольоровий екран на передн..

16.09.2020
0
5343