Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

  • Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Однією деталлю, на яку чекали всі користувачі DJI OSMO Action і якої бракувало для того, щоб зібрати набір блогера використовуючи дану екшн-камеру, був адаптер для підключення мікрофона. Його використання дозволило б підключити зовнішній мікрофон прямо до екшн-камері. І ось компанія CYNOVA спільно з DJI випустили необхідний аксесуар.

Чому DJI OSMO Action для влогу?

З анонсом даної екшн-камери, більшість блогерів порадувало наявність повноцінного переднього екрану і не дивно адже це перша екшн-камера з цією функцією. Багато поклали на неї свій погляд як на компактну влог систему. Але при релізі екшн-камера так і не обзавелася можливістю підкачати мікрофон зі стандартним 3.5мм mini-jack роз'ємом. Що обмежувало користувачів використовувати аудіо матеріал тільки з вбудованого мікрофона в DJI OSMO Action.

Унікальний дизайн адаптера

З виходом офіційного адаптера CYNOVA з'явилася така необхідна можливість використовувати аудіо матеріал з будь-якого зовнішнього мікрофона. Аксесуар має продуманий дизайн: адаптер щільно садить в гнізді без натяку на люфт, плоска форма і спрямованість роз'єму 3.5мм до задньої стінки не збільшують загальні габарити екшн-камери, можливість застосування як без рамки, так і з рамкою. Наявність додаткового роз'єму Type-C спрямованого вниз на перехіднику, робить можливим зарядку в DJI OSMO Action або передачу даних на комп'ютер прямо під час використання і не відключаючи адаптер.


фото адаптера мікрофона CYNOVA 3.5мм фото адаптера мікрофона CYNOVA для OSMO Action фото адаптера мікрофона CYNOVA Type-C


Сумісність з рамками

З підтверджених і перевірених варіантів на даний момент CYNOVA сумісний з оригінальною рамкою DJI OSMO Action, а також з PGYTECH P-11B-010, яка максимально близько повторює форму першої, але при цьому обладнана двома кріпленнями холодний башмак. Можливості заводської рамки також можна розширити, застосовуючи Ulanzi OA-8 - кріплення холодний башмак на засувку рамки.


фото Ulanzi OA-8 адаптера холодний башмак на оригінальну рамку OSMO Action зображення влог рамки PGYTECH P-11B-010 для OSMO Action


Мікрофон

І ось міні набір блогера готовий залишилося підключити мікрофон: якщо хочете використовуйте зарекомендувавший себе Boya BY-MM1 або петличку BY-M1, навіть можна піти ще далі і скористатися бездротовим рішенням BY-WM4 Mark II від того ж виробника.


фото Boya BY-MM1 з адаптером мікрофона і кріпленням холодний башмак Ulanzi OA-8


28.12.2019 14:08:13
1
4197

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

DJI Osmo Pocket - огляд новинки

DJI Osmo Pocket - огляд новинки

DJI Osmo Pocket: полный обзор новинки Совсем недавно DJI презентовала и начала реализовывать на рынке свое новое устройство - камеру Osmo Pocket. За три года, прошедшие с выпуска первой Osmo, разработчики достойно и много работали для того, чтобы новая камера порадовала любителей селфи-съемки. Ниже подробный обзор DJI Osmo Pocket. Технические характеристики: Размеры121,9×36,9×28,6 м..

18.12.2018
0
2292
Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

З виходом нової екшн-камери DJI Osmo Action відповідно починають з'являється і нові кріплення, і аксесуари для неї. Список аксесуарів і кріплення для DJI Osmo Action буде збільшуватися з кожним днем, але на даний момент в нашому інтернет-магазині вже представлені наступні товари: рамка; рамка для блогу; силіконовий чохол; аквабокс; захисне скло; фільтр; лінза; кейс-сумка; поплав..

28.05.2019
0
3
Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3137
Аксесуари для Insta360 One R

Аксесуари для Insta360 One R

У цій статті я спробую пояснити: що це за звір такий Insta360 One R які існують модифікації які необхідні аксесуари обов'язкові до покупки Модульна камераСферичні камери пройшли довгий шлях модифікацій і поліпшень з кожним виходом нових моделей. Insta360 One R прекрасний приклад цьому, вона не схожа не на одну модель що виходила до неї. Це унікальна сферична камер..

07.02.2020
5
3425
DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

Ми отримали у наше розпорядження DJI Action 2 пару тижнів тому. І з того часу камера була скрізь з нами. Враховуючи її невеликі зручні розміри, модульний дизайн вона дуже зручна в EDC (Every Day Carry) застосування. Використовуючи камеру кожен день мимоволі починаєш створювати список необхідних аксесуарів та кріплень для доповнення та покращення можливостей тестованого продукту. І ос..

23.01.2022
0
1859