GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

  • GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики


Компанія GoPro радує любителів екстремальних зйомок щорічними новинками. І в цьому році незабаром буде представлена нова флагманська модель GoPro Hero 9. Чим ближче до дати релізу тим більше витоків можна знайти на сторінках інтернету. Ми спробували зібрати для вас самі правдоподібні чутки та підтверджені факти про характеристики, дизайн та інші деталі GoPro Hero 9.


Дата виходу GoPro Hero 9

Попередня модель дебютувала 1 жовтня минулого року, так що розраховувати на реліз нової моделі можна на кінець вересня, початок жовтня. Сама ж компанія як завжди мовчить нагнітаючи інтерес до своєї продукції. Але з огляду на нинішню ситуацію з COVID-19, можлива затримка до листопада місяця. Аналітики вже зійшлися на думці, що пандемія зробила «безпрецедентний» вплив на GoPro і її майбутні продукти. Багато користувачів GoPro 8 так і не дочекалися обіцяних додаткових аксесуарів.


Два повноцінних дисплея GoPro Hero 9

Підтвердженням швидкого релізу GoPro Hero 9 може служити інформація взята з Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC), де зареєстрована нова екшн-камера під кодовою назвою SPBL1. Згідно скриншотам SPBL1 була протестована в березні. Схвалення даної комісії означає, що пристрій повністю готовий до промислового виробництва і скоро з'явиться на прилавках магазинів.


фото двох кольорових дисплеїв GoPro Hero 9


Дизайн GoPro Hero 9

Нинішній зовнішній вигляд GoPro проіснував чотири покоління екшн-камер і вже застарів. Восьма модель хоч і має трохи інший дизайн але за великим рахунком крім інших кріплень і гідроізоляції все залишилося аналогічно старих моделей.
Фото зовнішнього корпусу GoPro Hero 9, витекли в мережу, показують що дизайн нової моделі зазнав змін: передній екран збільшений в розмірах. Офіційні зображення підтверджують два кольорових дисплея, один на звичному місця, а другий на передньому, замість монохромного. Складне кріплення нікуди не зникло, але повинна з'явиться сумісність з різьбою 1/4 дюйма. Прикріпити камеру до аксесуарів можливо буде без додаткової рамки.


Технічні характеристики GoPro Hero 9

GoPro завжди оснащує свої екшн-камери за останнім словом техніки. Чорна дев'ята модель, швидше за все, буде обладнана 20 мегапіксельною матрицею, підтримувати запис відео в 5K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, 4К з 60 кадрами, 1080p з 240 кадрами, HyperSmooth третього покоління. Однією з найважливіших змін є збільшення ємності акумулятора до 1720мАгод, що на 41% більше ніж у попередньої моделі.


зображення акумулятора GoPro Hero 9 ємністю 1720мАгод


Програмне забезпечення GoPro Hero 9

Згідно Cinema 5D, GoPro недавно придбала ReelSteady, яка розробляє програмне забезпечення для постпродакшн стабілізації. Це придбання вказує на те, що GoPro прагне скористатися наявними можливостями редагування для стабілізації. Велика ймовірність що дана функція буде доступна в додатку GoPro. Стабілізація зображення - одна з найважливіших речей у відео матеріалі.


10.09.2020 14:37:20
0
3357

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 - це стабілізатор для телефону, який без труда покращує відео і фотознімки з телефону за рахунок плавної стабілізації. Але в чому різниця між новим і попереднім? Зараз ми порівняємо два стабілізатора для телефону DJI OM 4 і DJI Osmo Mobile 3 і з'ясуємо це. Як ви, напевно, вже здогадалися, назву нового стабілізатора для телефону DJI було спрощено до DJI OM ..

31.08.2020
0
3459
GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

16 вересня була публічно анонсована нова екшн-камера GoPro Hero 9 Black. Стали відомі всі технічні характеристики та можливості, яких на радість користувачів дуже велика кількість. У даній статті ми зібрали для вас найбільш значущі зміни, внесені інженерами GoPro в їх новий гаджет. Передній дисплейІ перше з чого слід почати - це великий кольоровий екран на передн..

16.09.2020
0
5329