Тест-огляд різних акумуляторів для XIAOMI YI 4K

  • Тест-огляд різних акумуляторів для XIAOMI YI 4K

Купуючи екшн-камеру, першочерговим аксесуаром є додатковий акумулятор. Досвідчений користувач екшн-камери однозначно розуміє про що йде мова. Але для новачка буде неприємною несподіванкою, коли акумулятор Вашої свежекупленної екшн-камери буде повністю розряджений в самий не підходящий момент, а після витраченого часу на зарядку батареї, момент буде встрачено. Інша справа, коли в теплій кишені лежить заряджений акумулятор для YI 4K :) Багато акумуляторів для екшн-камери просто не буває!

У продажу є багато різних акумуляторів для XIAOMI YI 4K. Краще купити оригінальний акумулятор або можна придбати гідний аналог, який нічим не гірший за оригінал? Давайте порівняємо їх!


Ми підібрали для Вас самі популярні і якісні аналоги, а також оригинальний акумулятор для YI 4K:

1. BATMAX



2. PROBTY



3. TELESIN



У ході експериментів помітили цікавий момент: найлегше дістати з батарейного відсіку камери Yi 4K саме акумулятор TELESIN. У нього "вушко" знаходиться максимально з краю, щодо інших акумуляторів. І його зручно діставати.



4. Оригінальний



Для тесту використовувалася камера YI 4K без аквабоксу, з останньою версією прошивки на сьогодні - 1.4.0 (ревізія камери Z16V13L) з максимальним навантаженням: роздільна здатність 4К/30 кадрів в секунду, максимальні налаштування якості зображення і включений Wi-Fi (5G). Проводився запис до повного розряду акумулятора (тобто вимкнення камери) при температурі 20 градусів. Дисплей був вимкнений. Всі акумулятори мають однакову заявлену ємність 1400mAh (як у оригінальній батарея "з коробкою").


Настав час перевірити кожен з них!



Отже, результати:

Акумулятор BATMAX - 1 година 23 хвилини 15 секунд;

Акумулятор PROBTY - 1 година 22 хвилини 39 секунд;

Акумулятор TELESIN - 1 година 36 хвилин 12 секунд;

Оригінальний акумулятор YI 4K пропрацював 1 годину 27 хвилин.


Приємно здивовані, що найдовше пропрацював акумулятор фірми TELESIN, незважаючи на те, що він дешевше від оригіналу. Похвально, TELESIN!

Хочемо зауважити, що всі акумулятори були заряджені одним і тим же способом і похибка даного тесту мінімальна.

У будь-якому випадку показники не можуть не радувати. Камера показала відмінні результати часу роботи при повному навантаженні. Прохання враховувати, що відключивши Wi-Fi камера пропрацює довше.

Купити  акумулятор TELESIN для XIAOMI YI 4K можно в нашому магазині.

23.03.2017 14:47:19
0
3891

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!