Огляд штативів для смартфонів і екшн-камер

  • Огляд штативів для смартфонів і екшн-камер

Щороку виробники смартфонів не перестають нас дивувати своїми новинками. Нові моделі смартфонів, з новими екранами, начинкою і відмінними камерами.

Багато хто використовує смартфон для зйомки влогів і оглядів різноманітними техніки. Знімати відео "з рук" не завжди є можливим, зважаючи на його нестабільність.

Різноманітні штативи для смартфонів допоможуть Вам впоратись з цією задачею.

При зйомці на рівній поверхні на столі, наприклад, підійдуть штативи з регульованими по висоті ніжками

Даний штатив для телефону і екшн-камери не дорогий, з можливістю настройки кута нахилу і в комплекті з тримачем. Все готово до зйомки! Його можна розмістити на рівній або похилій поверхні (ніжки можна регулювати по висоті окремо).

А ось його використання разом з екшн-камерою SJCAM SJ6 Legend


Дана камера обладнана штативним кріпленням і її можна кріпити на штатив без додаткових перехідників. Також можна прикріпити і інші екшн-камери з подібним кріпленням (SONY, XIAOMI YI).

Якщо ж Ваша камера не обладнана штативним кріпленням, Ви можете придбати додатково адаптер для екшн-камери під штативне кріплення.

Також є модель меншого розміру, без регулювання по висоті, але цей штатив з гнучкими ніжками

Гнучкі ніжки дозволять закріпити його на не великому круглому предметі або, знову ж таки, на не зовсім рівній поверхні.

Якщо потрібна велика універсальність, рекомендуємо звернути увагу на його більшого "брата"

Цей гнучкий штатив-восьминіг для смартфону має висоту 18 см і надасть Вам більшу свободу у виборі місця його кріплення. Його вже можна закріпити на гілку дерева або перило.

Не вистачає висота цього штативу? Тоді Вам потрібен восьміног L

З цим штативом свобода вибору місця кріплення значно розшириться, але він, звичайно ж, займає більше місця.

Штатив восьминіг більш універсальний, його можна використовувати в найрізноманітніших місцях, знімати чудові таймлапси, робити фото, знімати влоги або скласти ніжки і використовувати, як звичайний тримач.

Хочете купити інше кріплення для телефону? Загляньте в нашу категорію "Для смартфонів". Вона постійно поповнюється новими позиціями, які ідеально підійдуть само для Вашого смартфону.

Вдалих Вам кадрів і нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті (с) for-extreme.com.ua

15.09.2017 22:12:40
0
1854

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60915