Топ 5 самих необхідних аксесуарів для екшн-камери

  • Топ 5 самих необхідних аксесуарів для екшн-камери

Стали щасливим володарем екшн-камери? Не знаєте які аксесуари або кріплення потрібні в першу чергу? FOR-EXTREME з радістю підкаже Вам!

Отже, Ви купили новеньку GOPRO, SJCAM, XIAOMI YI або іншу камеру. Що потрібно придбати додатково в першу чергу?


Розглянемо їх по-порядку:

1. Однозначно Вам потрібна картка пам'яті для екшн-камери. Так як "з коробки" вони не комплектуються ними. На якій зупинитися і який об'єм обрати - выбір за Вами.  Пара десятків гігабайт точно не будуть зайві. Рекомендуємо обрати SANDISK - перевірені, якісні картки;


2. Потім потрібен додатковий акумулятор. Так, в комплекті є один, але, як правило, час роботи камер такого классу біля години-півтори. Тому другим аксесуаром потрібен акумулятор для Вашої екшн-камери;


3. Кріплення для Вашої GOPRO, SJCAM, XIAOMI. Самі універсальні, які підійдуть у різноманітних ситуаціях - кріплення для екшн-камер на голову і кріплення на груди. Монопод або селфі-палка. Для зйомки панорам і фотографій великої компанії. При різноманітному виборі моноподів для екшн-камер рекомендуємо зупинитись на перевірених не дорогих моделях. Таких, як компактний металевий монопод, або трохи більш довгу модель (також металеву).


4. І, наостанок, сумка або кейс для екшн-камер GOPRO, SJCAM, XIAOMI, щоб усі аксесуари акуратно скласти в одному місці і запобігти подряпинам і механічним пошкодження при транспортуванні. Рекомендуємо компактний кейс для екшн-камер і аксесуарів, який збереже Вашого вірного супутника.



Також ми рекомендуємо звернути увагу на набори кріплень для екшен камер. Для Вас ми підібрали набор кріплень STARTER з усіма необходними кріпленнями для "старті" Ваших пригод.


Також не зайвим аксесуаром для екшн-камер буде захисний чохол. У нашому асортименті присутні безліч пластикових і силіконових чохлів і заглушок для камер GOPRO, SJCAM і XIAOMI. Вони захистять лінзу Вашої камери або саму камеру в разі падіння з рук або при перенесенні в кишені.

Ми розглянули найпопулярніші аксесуари і кріплення для екшн-камер: GOPRO, SJCAM, XIAOMI. FOR-EXTREME обов'язково допоможе Вам у виборі кріплення для Вашої Гоупро або іншої камери, так як їх дуже багато і не завжди відразу збагнеш для чого вони призначені.

Однозначно ми допоможемо досягти "потрібного" кута і кадру при будь-яких умовах: будь то рибалка, полювання або стрибок з парашутом.

Нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті (с) for-extreme.com.ua

14.05.2017 21:34:30
0
2162

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!