Аксесуари та кріплення для екшн-камери Xiaomi Mijia 4K

  • Аксесуари та кріплення для екшн-камери Xiaomi Mijia 4K

Компанія Xiaomi не припиняє радувати нас доступними, але при цьому якісними камерами для активного відпочинку. Нещодавно лінійку Action-камер Xiaomi випустила новинку - екшн-камера Xiaomi Mijia 4K.

У даній статті не йтиметься про саму камеру, але ми опишемо які аксесуари та/або кріплення підходять для даної камери.

Почнемо з аксесуара, без якого камеру неможливо використовувати повноцінно за призначенням в будь-яких умовах - підводного боксу для Mijia 4K

Аквабокс захистить камеру при падіннях і від інших фізичних впливів, а також дозволить використовувати камеру під водою (на глибині до 30 метрів) і в дощ.

Що важливо, бокс дозволить прикріпити екшн-камеру Xiaomi Mijia 4K до будь-якого кріпленню стандарту Гоупро. Тобто, купивши аквабокс, Ви зможете використовувати будь-яке кріплення для камери Mijia 4K.

У разі, якщо у вас немає необхідності у аквабоксі і/або Ви не хочете переплачувати за нього, але Вам все ж потрібно прикріпити камеру до кріплення, радимо звернути увагу на рамку для Mijia.


Рамка надійно зафіксує камеру. Навіть при дуже активному використанні Ваша камера залишиться з Вами і не загубиться :)

Найдоступнішим способом кріплення Mijia 4K - перехідник з штативного кріплення 1/4 на Гоупро кріплення

Але даний спосіб має кілька недоліків:

  1. Так як штативне кріплення камери не розраховане на велике навантаження, при активному використанні кріплення камери може "втомитися", можуть з'явиться тріщини навколо кріплення в результаті чого воно перестане бути функціональним;
  2. При недостатньому затиску можливо прокручування камери відносно перехідника.


У будь-якому з цих методів кріплення Ви зможете без проблем використовувати будь-кріплення стандарту Гоупро з камерою Xiaomi Mijia 4K, а вони допоможуть Вам прикріпити камеру в будь-якій ситуації!

Нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті (c) for-extreme.com.ua

02.02.2018 18:51:28
0
4042

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!