Додатковий акумулятор Bacpac для GoPro Hero5 / 6 / 7 Black

  • Додатковий акумулятор Bacpac для GoPro Hero5 / 6 / 7 Black

Постійною набридливою проблемою при використанні екшн-камер, в тому числі камери Gopro Hero 5 або Hero 6 Black - мала автономність.

Одним з варіантів розв'язання проблеми - це покупка змінного акумулятора для GOPRO 5 або 6 фірми Telesin. Вони зарекомендували себе, як відмінний аналог оригінального, не поступається йому ні в ресурсі, ні в часі роботи.

Але якщо даний варіант Вам не підходить і Вам хочеться збільшити час роботи вдвічі або навіть втричі?

В такому випадку вам потрібен додатковий акумулятор BACPAC для Гопро 5, 6 GP-BPB-501.


Так, він має кумедну форму і збільшує габарити. Але чимось потрібно пожертвувати, особливо з огляду на те, що він збільшить роботу Вашої Gopro в три рази!

Ємність даної батареї - 2300mAh. При цьому ємність звичайної батареї - 1220mAh. Тобто при підключенні Bacpac сумарна ємність збільшується в три рази.

У комплекті: сам Bacpac для Gopro Hero 5 або 6 Black, водонепроникний бокс, який не вимагає зняття захисної лінзи з Гопро; кліпса з болтом, кабель для зарядки


Натиснув на кнопку, можна дізнатись залишок заряду батареї



Підключається акумулятор до камери через роз'єм USB. Попередньо потрібно зняти бічну кришку з камери, яка закриває гнізда. Використовувати під водою камеру без аквабоксу з даним акумулятором заборонено!





Корпус Bacpac виготовлений з Soft-touch пластика. Він не мазкий, приємний на дотик.


Купити Bacpac акумулятор для GOPRO Hero 5, Hero 6 Black можна в нашому магазині з швидкою доставкою в будь-яке місто України (Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро і інші).

Нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті (с) for-extreme.com.ua


26.09.2017 19:59:15
0
2375

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!