Огляд стедікама FEIYU TECH WG2

  • Огляд стедікама FEIYU TECH WG2

Компанія FEIYU TECH випустила нову модель "носимого" стедікаму - модель WG2.

Ще думаєте чи варто купити FEIYU Tech FY-WG2Ось кілька переваг при доступній ціні FEIYU WG2 - це перший 3-х осьовий водонепроникний стабілізатор. Його можна занурювати на глибину до 1-го метра з тривалістю до 30 хвилин. Тепер можна не турбуватися, використовуючи його на серфі, при кайтінгу, на байдарці або поблизу води, не кажучи вже про дощ. Він стабілізатору взагалі не перешкода.

Другою особливістю стедікама є універсальність. Він підходить абсолютно для всіх камер GOPRO (HERO, 3. 3+, 4, 5), в тому числі для моделей SESSION (в комплекті є спеціальний перехідник); камер SJCAM (SJ4000, SJ5000, SJ6, SJ7) і камер XIAOMI (YI Sport, YI 4K, YI 4K +). А також інших аналогічних за розміром камер.


Це означає, що FEIYU TECH FY-WG2 - самий універсальний стедікам у світі. Так як жодний стабілізатор не може похвалитися підтримкою стількох камер.

В комплекті:

  1. Стабілізатор FEIYU TECH FY-WG2;
  2. Тканинний чохол на блискавці;
  3. Перехідник-кронштейн для камер SESSION;
  4. Інструкція (на англійскій мові);
  5. Кабель microUSB.

FEIYU WG2 можна кріпити до монопод, на шолом, на велосипед / мотоцикл / автомобіль / човен, на груди (при катанні на лижах, наприклад), закріпити на будь-який предмет (круглий або плоский) і так далі ... Прикріпити FEIYU TECH FY -WG2 можна за допомогою даного перехідника на будь-яке кріплення стандарту GOPRO. Широкий асортимент кріплень для екшн-камер доможе Вам при кріпленні стабілізатора і варіанти кріплення прилада може обмежитись тільки Вашою фантазією :)


WG 2 оснащений двома роз'ємами 1/4. Перший - ззаду, другий - знизу. Нижня і бічна частини з гумовими вставками для зручності використання. Також спереду є світловий індикатор, який синьою або червоною індикацією сповіщає про певний режим роботи, режиму ініціалізації або про низький рівень заряду.



Кріплення камери завдяки двум гвинтам, як і у більшості стедікамів.


Производителем заявлено время работы 2.5 часа. Нет поводов в этом сомневаться, так как нами были неоднократно проверены стабилизаторы FEIYU и они соответствуют заявленным характеристикам.

Под разные камеры предусмотрена механическая калибровка. Кронштейн стедикама - это противовес, который можно двигать влево и вправо. Для самых тяжелых камер - крайнее положение вправо. Для самых легких - влево. Фиксируется кронштейн гайкой-зажимом. Это позволяет стедикаму справиться с любой камерой и предотвратить заваленный горизонт.


При правильному калібруванні камера повинна бути паралельно підлозі (за умови, що стедикам розташований також на рівній поверхні). Камера не повинна бути завалена на бік.



Роз'єм USB прикритий резиновою заглушкою


Кнопка включення і перемикання режимів знаходиться також сбоку


Не новина, але стабілізатор оснащений декількома режимами:

  • Panning mode: горизонт зафіксований, стабілізатор тримає камеру рівно і повторяє рухи предмету, на якому встановлений (тобто повернули в сторону - прилад плавно повторює рухи, але камера завжди паралельна горизонту);
  • Lock Mode: стабілізатор фіксує камеру в положенні, в якому був увімкнений режим. При русі предмету на якому встановлений, прилад тримає камеру зафіксованній на одній точці по всіх осях;
  • Panning and Tilting Mode: стабілізатор повторює рухи предмету на якому встановлений по всіх осях (наклон вниз - камера рухається вниз. Аналогічно з іншими рухами. Камера повертається в початкове положення при будь-яких рухах);
  • Autorotation Mode - возможность задать движение стедикама в автоматическом режиме (об этом немного ниже);
  • Initialization - режим для калібровки.

Розберемося по ввімкненні певних режимів і інші функції при натисканні на кнопку стедікама:

  1. Panning mode - вмикається за замовчуванням;
  2. Lock Mode - в режимі Panning mode натисніть один раз на клавішу (повторне натискання переведе стабілізатор назад у Panning mode);
  3. Panning and tilting mode - подвійне натискання;
  4. Потрійне натискання для повороту прилада на 180 градусів;
  5. Чотири натискання для режиму Autorotation Mode (про нього трохи нижче);
  6. П'ять натискань - режим initialization.

Autorotation Mode створена, по більшій мірі, для зняття дуже плавних і "правильних" таймлапсов (timelapse). Включаємо даний режим (чотири натискання). Переводимо стедикам в "початкову" позицію - натискаємо на кнопку і WG2 записує її. Потім переводимо стедикам в "кінцеву" точку і знову натискаємо на кнопку. Стедікам повернеться в "початкову" точку і почне плавний рух в "кінцеву" точку. Досить крута функція. Раніше в стедікамах такого не зустрічали. Швидкість руху в даному режимі можна регулювати за 12-бальною шкалою:

  1. 8 годин
  2. 4 години
  3. 2 години
  4. 1 година
  5. 30 хвилин
  6. 15 хвилин
  7. 8 хвилин
  8. 4 хвилини
  9. 2 хвилини
  10. 1 хвилина
  11. 30 секунд
  12. 15 секунд



Для калібрування стедікама (якщо камера завалена на бік) натискаємо п'ять разів на кнопку і кладемо WG2 на рівну поверхню (стіл, наприклад). Після закінчення калібрування стедикам автоматично включиться.

Камера може працювати в 6 положеннях:

Для використання конкретного положення потрібно, тримаючи камеру в потрібному положенні, включити стабілізатор.


Присутній BLUETOOTH для зв'язку зі смартфоном. Для використання потрібно завантажити безкоштовний додаток - FEIYU ON. Існує версія як для IOs, так і для ANDROID.

Додаток дозволяє керувати стедікамом віддалено - калібрувати, рухати пристрій і проводити налаштування моторів ("мертві зони", "силу" моторів), оновлювати програмне забезпечення.


Технічні характеристики:

  • обертання по осях: дві вісі - без обмежень (на 360 градусів), третя - 70 градусів;
  • вага: 265 грам (без камери);
  • новий режим Autorotation Mode;
  • час роботи: 2.5 години.

Відмінна заміна моделям WG и WGS.

Переваги:

  • універсальність - тепер WG2 підходить і для звичайного форм-фактора (прямокутна - GOPRO 3, 3 +, 4, 5; SJCAM SJ4000, SJ5000, SJ6, SJ7; XIAOMI YI Sport, XIAOMI YI 4K, XIAOMI YI 4K +), так і для компактних камер (GOPRO SESSION, SJCAM M10);
  • повністю захищений від вологи (дощ) і тимчасово може працювати навіть під водою (1 метр до 30 хвилин);
  • новий режим Autorotation Mode, який дозволить робити дуже круті таймлапси. Лайки в інст - привіт :)
  • більш компактні розміри.

Недолік один - дорожча ціна на старті, ніж була у моделей WG і WGS. Але стабілізатор FEIYU TECH WG2 однозначно вартий своїх грошей.


Наостанок - тест роботи WG2


Як завжди - FOR-EXTREME буде радий відповісти на Ваші питання і будемо вдячні Вашим зауваження, які Ви можете залишити нижче.

Нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті (с) for-extreme.com.ua

05.07.2017 21:29:29
0
4132

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!