Огляд Power Bank от VINSIC

  • Огляд Power Bank от VINSIC

В час цифрових технологій і пристроїв, що швидко розвиваються - наші гаджети (смартфони, планшети, екшн-камери тощо) є нашими незамінними помічниками. Вони запам'ятовують, нагадують, розважають, розвивають, допомагають відобразити будь-який момент і роблять ще купу всього, що полегшує нам життя. Але не рідко зустрічаються ситуації, коли наш телефон, екшн-камера або будь-який інший пристрій розряджається швидко або в не підходящий момент. Для вирішення цієї проблеми і існують павербанкі.

Power Bank - це зарядний пристрій для зарядки ваших гаджетів де-небудь і в будь-який час. Дозволяють зарядити кілька разів або навіть кілька десятків разів Ваш пристрій (залежить від ємності павербанка).

Як і в будь-який іншій сфері виникає питання: який же Power Bank обрати? І як і в будь-якій сфері відповідь проста: не варто купувати найдешевшу продукцію ...

VINSIC - виробник Power Bank'ів високої якості. Вони мають дуже довгий термін служби і абсолютно безпечні. Гарантія - 18 місяців.

Одними з найпопулярніших моделей повербанків від VINSIC є моделі: VSPB202VSPB206VSPB303 і VSPB304. Також нещодавно VINSIC порадував нас новинками: моделями VSPB401 і VSPB402.

А любителів компактності порадує модель VSPB101



У лінійці Power bank від VINSIC є моделі з ємністю від 3200mAh (модель VSPB101) до самих "ємнісних" - 28000mAh і 30000mAh (моделі - VSPB402 і VSPB401 відповідно).

Більшість павербанків обладнані розумними (Smart) USB-портами. Зарядний сам визначить потрібне напруження і силу струму, які підійде для зарядки акумулятора у Вашому пристрої.

Наприклад, модель VINSIC VSPB402 P3 (S) Terminator має три виходи USB. Два з них без підтримки швидкої зарядки QC, з максимальною силою струму до 2.4А. При цьому даний порт може заряджати при силі струму 1.5А, 2А і 2.4А

Останній порт USB з підтримкою швидкої зарядки QC версії 3.0 - це означає, що максимальна сила струму 3А. Але даний порт може також заряджати Ваші пристрої з напругою: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A


VINSIC VSPB202 Alien виробляється в плоскому металевому корпусі:


А модель VINSIC VSPB303 P3 Terminator існує не тільки в чорному, але і в білому кольорі



Купити Power Bank VINSIC в Україні любої моделі (VSPB) можно в магазині for-extreme.com.ua

Прохання задавати питання і залишати коментарі в формі нижче. Залишайтеся з нами :)

24.07.2017 20:49:10
0
2081

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!