Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

  • Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

Не так давно вийшла нова камера GoPro, яка може похвалитися чудовою якістю відео і фото, а також вдосконаленою стабілізацією зображення.

Швидкий огляд нової GoPro Hero6 Black у нашому блозі

Молодшу GoPro Hero5 Black не варто списувати з рахунків. Так, вона трохи поступається 6-ці, але вона істотно дешевша.

Шукаєте аксесуари для GoPro 6 або GoPro 5? Ми постараємося Вам в цьому допомогти ...


Карта пам'яті

В першу чергу, Вам обов'язково потрібна карта пам'яті для GoPro. Це дуже важливий момент і економити на цьому зовсім не варто...

Купувати потрібно карту з високими швидкісними показниками зчитування і запису матеріалу. Компанія GoPro рекомендує для камер Hero6 і Hero5 карти Sandisk Extreme.

Для Гоупро 6 або Гоупро 5 підійдуть карти Sandisk Extreme з класом швидкості U3.


Вони дозволять Вам повністю насолодитися "соковитою" картинкою в роздільній здатності 4К.


Додатковий акумулятор, зарядка


Наступним потрібним аксесуаром є додаткові акумулятори з зарядкою. Можна використовувати оригінальний акумулятор для GoPro Hero6, Hero5; а можна також звернути увагу на хороший аналог від Telesin - комплект із 2-х акумуляторів і зарядки для GoPro Hero6, Hero5.

Акумулятори від Telesin нічим не поступаються оригінальним батареям ні в часі роботи, ні в ресурсі. Перевірено нами особисто :)




Підводний бокс

Камери GoPro Hero6 і Hero5 Black мають водонепроникний корпус і герметичні на глибині до 10м, але при використанні в солоній (морській) воді і на більшій глибині рекомендуємо використовувати підводний бокс для GoPro 6 или GoPro 5


Дані бокси не вимагають зняття захисної лінзи з камери, на відміну від оригінального підводного боксу.

Вони не тільки будуть захищати Вашу GoPro під водою, але і захистять дисплей і саму камеру від подряпин, пилу і при падіннях.


Кріплення

В асортименті нашого інтернет-магазину представлений широкий вибір різних кріплень для GoPro Hero6 и Hero5 Black під будь-які задачі.

Основні кріпленея:

  1. кріплення на голову - універсальне кріплення для використання в піших прогулянках, наприклад,  з крутим ефектом "від першої особи";
  2. кріплення на груди - кріплення з еластичними ремінцями для використання в екстремальних умовах при катанні на мотоциклі, на лижах, велосипеді, тощо;
  3. кейси для зберігання - органайзер для вашої GoPro і її аксесуарів. Все в одному місці під надійним захистом;
  4. монопод - для зйомки селфі вас і ваших друзів, куди ж без цього в наш час? :)


Для Вас ми створили набір із: аксессуаров для GoPro Hero6, Hero5 Black або крілень для GoPro Hero6, Hero5 Black





Він складається з найнеобхідніших аксесуарів і кріплень для вашої Гопро 6 або Гопро 5 і відмінно підійде для старту Ваших пригод!


Ми підійдемо до Вашої потреби при кріпленні камери GoPro професійно і завжди знайдемо компроміс.

Нехай яскраві моменти залишаться не тільки у Вашій пам'яті! (с) for-extreme.com.ua

18.10.2017 17:14:50
0
3425

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Аксесуари для стабілізаторів

Аксесуари для стабілізаторів

Використовуючи будь-який з видів стабілізаторів, будь то для телефону, камери або екшн-камери, рано чи пізно з'являється необхідність в установці додаткового обладнання у вигляді монітора, телефону, мікрофона, освітлення ... Найчастіше така потреба зустрічається при зйомки на стабілізатор для телефону, так як саме смартфони володіють гарною якістю зображення тільки при достатньому освітленні, а зв..

31.08.2019
0
1889
Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Проблема GoPro Прокляття низької якості звуку переслідує користувачів GoPro вже довгі роки. Навіть попри те, що останні моделі зробили величезний крок у бік поліпшення цього параметру, все одно до хорошого звуку їм ще далеко. Причина тому це захисні мембрани, що дозволяють використовувати GoPro під водою без аквабоксу. Дані мембрани захищають три вбудовані мікрофони від води, але при цьому саме в..

25.09.2019
2
3896
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8620