Аксесуари для стабілізаторів

  • Аксесуари для стабілізаторів

Використовуючи будь-який з видів стабілізаторів, будь то для телефону, камери або екшн-камери, рано чи пізно з'являється необхідність в установці додаткового обладнання у вигляді монітора, телефону, мікрофона, освітлення ... Найчастіше така потреба зустрічається при зйомки на стабілізатор для телефону, так як саме смартфони володіють гарною якістю зображення тільки при достатньому освітленні, а звук на вбудований мікрофон взагалі не дотягує навіть до рівня початківця блогера. Комплектних кріплень, так само, як і установочних отворів на стедікамі в 99% випадках для цих цілей недостатньо або вони розташовані не в тому місці. Для усунення даного недоліку сторонні фірми випускають різні аксесуари, такі як установочні планки, кронштейни, поворотні головки, трійники, ручки.

Установчі планки найчастіше виготовлені з алюмінію, сталі і рідко з пластика. Розміщуються ці аксесуари на ручці стабілізатора в отвір для гвинта в нижній частині, зберігаючи при цьому можливість для кріплення штатива або монопода. Такий адаптер обладнаний великою кількістю отворів 1/4, 3/8 дюйма, кріпленнями холодний башмак.

фото установочних планок для стабілізатора телефону

Кронштейни також, як і планки встановлюються в отвір 1/4 дюйма, але вже не тільки в нижню, а й в бічне. Основним їх завданням є надати місце для закріплення габаритної техніки такий як екран або освітлення. Найчастіше вони обладнані одним, двома або трьома кріпленнями холодний башмак.

фото кронштейнів для стабілізатора телефону

Поворотні головки дуже схожі на штативні, але з відмінністю в тому, що вони обладнані не отвором в нижній частині, а гвинтом. Закріпивши такий аксесуар в бічну різьбову розетку стабілізатора, можна змінити кут, під яким буде встановлено додаткове обладнання.

фото поворотних головок для стабілізатора телефону

Трійники використовуються безпосередньо на установочних планках або кронштейнах. Їх призначення - це збільшення кількості кріпильних місць.

фото трійників аксесуарів для стабілізаторів телефону

Ручки застосовуються із стабілізаторами, що не комплектуються даними аксесуаром з заводу. Надаючи більш надійний дворічний хват, а також зручне утримання стедікама в положенні underslung, коли камера знаходиться нижче ручок. Найчастіше ручку оснащені кріпленнями і можуть виступати в ролі кронштейнів для додаткового обладнання.

фото ручки для стабілізатора телефону

Окремо від усього перерахованого стоять адаптери для екшн-камер в стабілізатор для телефону. Універсальний адаптер дозволяє встановити екшн-камеру на стабілізатор для телефону. Даний тип аксесуара виготовляється з легких металів, найчастіше алюмінію за формою телефону. Для закріплення екшн-камери в даний перехідник передбачений П-подібний затискач, що надає широку сумісність з різними моделями. Балансування всієї конструкції проводитися зміною положення екшн-камери щодо адаптера. Але бувають випадки, коли знайти баланс немає можливості, тоді необхідно застосовувати противагу. Вона кріпитися на плече осі кочення і створює додатковий тиск на протилежну сторону від екшн-камери.

фото адаптера екшн-камери для стабілізатора

Універсальні адаптери для екшн-камер на стабілізатор для телефону сумісні з усіма моделями камер форм-фактора GoPro, це може бути серія Xiaomi Yi, DJI OSMO, SJCAM, Eken та інші. Також на ринку надані моделі спеціального призначення, однією з таких є Ulanzi PT-6. Даний перехідник призначений для GoPro HERO 7/6/5 Black Edition. Основною відмінністю від звичайних є наявність кріплення під адаптер мікрофона для екшн-камери. Розташування двох пристроїв по різних сторонах адаптера в рази спрощує балансування на осі нахилу, і не вимагає додаткових противаг.

фото адаптера GoPro для стабілізатора

Ще одним представником спеціальних адаптерів є перехідник для Sony RX0 доя Feiyu-tech G5 / WG2. Він поєднує зазначені стабілізатори з Sony RX0. Його застосування не вимагає додаткових маніпуляцій з балансуванням, просто встановити і використовувати.

Всі перераховані типи аксесуарів для стабілізатора, а також їх різновиди завжди є в наявності на нашому інтернет-магазині. Наші менеджери завжди допоможуть при виникненні питань на тему сумісності, способів застосування, характеристик аксесуарів. Відвантаження день в день і швидка доставка по всій території України на змусять вас довго чекати обраний товар.

31.08.2019 12:43:07
0
1886

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero12/11/10/9 Black

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero12/11/10/9 Black

Дуже важливим моментом для багатьох при використанні екшн-камери GoPro є якість звуку, яка виявиться незадовільною при записі на вбудований мікрофон, в шумному місці, при зйомці блогу на мотоциклі або в багатьох інших ситуаціях. Старі моделі GoPro Hero3, 3+, 4 використовували роз'єм miniUSB та підтримували підключення мікрофонів через перехідник адаптер..

13.10.2017
0
22535
Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

Не так давно вийшла нова камера GoPro, яка може похвалитися чудовою якістю відео і фото, а також вдосконаленою стабілізацією зображення.Швидкий огляд нової GoPro Hero6 Black у нашому блозіМолодшу GoPro Hero5 Black не варто списувати з рахунків. Так, вона трохи поступається 6-ці, але вона істотно дешевша.Шукаєте аксесуари для GoPro 6 або GoPro 5? Ми постараємося Вам в цьому допомогти..

18.10.2017
0
3424
Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

З виходом нової екшн-камери DJI Osmo Action відповідно починають з'являється і нові кріплення, і аксесуари для неї. Список аксесуарів і кріплення для DJI Osmo Action буде збільшуватися з кожним днем, але на даний момент в нашому інтернет-магазині вже представлені наступні товари: рамка; рамка для блогу; силіконовий чохол; аквабокс; захисне скло; фільтр; лінза; кейс-сумка; поплав..

28.05.2019
0
3
Як підключити мікрофон до телефону

Як підключити мікрофон до телефону

оновлено 18.04.2020. Дана стаття не буде охоплювати відмінності між характеристиками мікрофонів. Її мета пояснити, як правильно підібрати до вашої моделі смартфона і налаштувати сумісний пристрій уловлювання звуку. Роз'єми І перше, з чого потрібно починати підбір мікрофона для телефону для запису - це роз'єм і штекер. Знаючи, що велика частина смартфонів обладнана роз'ємом з чотирма кон..

18.06.2019
12
29040
Як вибрати штатив для телефону

Як вибрати штатив для телефону

оновленно 10.04.2020 Штатив для телефону - це кріплення яке утримує пристрій записи, в нашому випадку це смартфон, в певному напрямку. Даний аксесуар також допоможе виключити будь-які вібрації, що передаються на телефон від оператора. Будь-який штатив для телефону складається з двох частин: тримача для смартфона і безпосередньо штатива. При виборі тріпода для смартфона можна піти двома шляхами: ..

27.06.2019
6
17145