Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

  • Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020

GoPro HERO8 Black

В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBurst, формат фото RAW, положення і дизайн мікрофонів. Так само помітні зміни внесені не тільки в програмну частину, наприклад корпус став ширше і вище, але при цьому вужче, змінилася форма лінзи, розташування акумуляторного відсіку. Від сюди випливає що багато аксесуари розраховані на GoPro 5-7 не будуть сумісні з GoPro Hero 8 Black. Гоупро, а також інші надійні виробники пометушились і вже надали асортимент нових гаджетів для GoPro 8. У нашому магазині вже можна придбати наступні новинки:

  • набори блогера;
  • модульна рамка Media Mod;
  • відкидний дисплей Display Mod;
  • лампа Light Mod;
  • акумулятор и зарядне;
  • аквабокс;
  • поплавок на корпус;
  • силіконовий чохол;
  • захисне скло;
  • магнітна прищіпка;
  • монопод-штатив;
  • змінні кріпильні кільця.

Все вищезазначене можна розділити на п'ять категорії: для блогера, акумулятор, водні аксесуари, захисні аксесуари, кріплення. Далі спробуємо розібратися в кожній по докладніше.

Аксесуари для блогера.

За останній час велика кількість відео блогерів, зрозумівши що екшн-камера надає високий рівень якості відео і звуку перейшли з телефону або навіть камери на GoPro. І саме для цих цілей створена модульна система. В даний момент в неї включено три позиції: основна несуча рамка, дисплей і лампа.

Media Mod AJFMD-001 це рамка з вбудованим адаптером для мікрофона і професійним спрямованим мікрофоном. Використовуючи цей аксесуар, користувач отримує можливість встановити два додаткових обладнання на холодний башмак, підключити монітор, заряджати камеру і найважливіше підключити будь-який зовнішній мікрофон зі стандартним штекером 3.5 TRS mini-jack. Тобто один пристрій повністю конвертує екшн-камеру GoPro Hero 8 Black в камеру для блогу. Раніше для цих цілей було необхідно придбати влог рамку, адаптер для мікрофону і адаптери на холодний башмак.

Для збільшення опцій і можливостей рамки Media Mod, GoPro випустили розширення Light ALTSC-001 і Display AJLCD-001. Перше це LED лампа з двома типами кріплень холодний башмак і GoPro, а друге це поворотний дисплей для контролю записуваного матеріалу в реальному часі.

фото GoPro Media Mod

Не відстають і виробники зарекомендували себе в цій ніші, ще з попередніх поколінь Гоупро. Ulanzi надали влог рамку G8-5 з двома холодними башмаками, кріпленням для адаптера мікрофона і фільтра 52мм. Telesin запустив у виробництво алюмінієву рамку GP-FMS-802 в оригінальному колірному рішенні і дизайні, але тільки з двома холодними башмаками. Shoot теж має свою модель з мінімалістичним дизайном та можливістю відкривати акумуляторний відсік.


зображення  Ulanzi G8-5 фото Shoot рамка зображення Telesin GP-FMS-802


Для найвимогливіших блогерів наш магазин підготував влог набори з популярних і найбільш якісних товарів.

фото набора блогера GoPro 8


Першими серед сумісних стабілізаторів для екшн-камери GoPro 8 стали моделі Feiyu Tech. Попереднє покоління FY-G6, FY-WG2X, FY-WG2 давно отримали оновлення прошивки для підтримки екшн-камери, але кріплення для GoPro 8 не було. Для усунення цього недоліку Feiyu Tech випустили нову кріпильну рамку, при використанні якої отримуємо не тільки сумісність з вісімкою, а й зі старими моделями і навіть з DJI OSMO Action.

фото Feiyu Tech FY-G6 фото GoPro 8 адаптеру для Feiyu Tech FY-G6


Новинка цього року Feiyu Tech Vimble 2A виділятися не тільки підтримкою гопро 8, але і вбудованою Селфі палицею. Остання дозволяє відсунути камеру далі від себе на 18см. Вага ж стабілізатора для екшн-камери залишився на пристойному рівні 277г, не дивлячись на такі складні механічні вишукування в конструкції.

фото Feiyu Tech Vimble 2A фото стабілізатору для GoPro 8 Feiyu Tech Vimble 2A


Акумулятори та зарядні пристрої

GoPro 8 обладнана власним типом акумулятора AJBAT-001 ємністю 1220мАч, який має зворотну сумісність з моделями 5, 6 і 7 серій. Але ось від попередніх моделей елемент живлення не підійде до нової камері, точніше остання буде обмежена в багатьох фікція при їх застосуванні. Однак умільці з піднебесної, а саме Telesin вже знайшли вихід з даної ситуації: вони декодувати продукцію, використавши оригінальні чіпи в своїх акумуляторах. Тепер при установці батареї Telesin GP-BTR-801 в GoPro 8, остання визначає його як оригінальний акумулятор і працює без обмежень. Хоч GoPro вже надало зарядні пристрої AJDBD-001-EU на два роздільних слота, особливої потреби в них немає, так як обмеження на старі моделі не діють.


зображення декодованого акумулятора для GoPro 8 фото оригінальної зарядки і акумулятора GoPro 8


А вот набор що складається з зарядного пристрою на три слота і двох декодованих акумуляторів GoPro 8 від все тієї ж Telesin, дуже цікава пропозиція: мало того що ціна серйозно відрізняється в кращу сторону, так ще й є можливість використовувати два акумулятора з набору і один, який поставляється з екшн-камерою без впливу на якість заряду. Це можливо завдяки трьом роздільним, окремим лініям живлення акумуляторів в зарядному пристрої.

фото набору зарядки і два акумулятора GoPro 8 фото GoPro 8 зарядки на три акумулятора фото набору GoPro 8 зарядка і два акумулятора


Водні аксесуари

GoPro 8 герметична з заводу і з нею можна занурюватися на глибину до 10 метрів. Але якщо ви хочете здійснити глибоководне занурення, то вам знадобитися аквабокс AJDIV-001. Підводний бокс дозволяє використання екшн-камери до 60 метрів під водою.

Якщо ж ви займаєтеся снорклингом або дайвінгом на малій глибині, тоді є необхідність убезпечити екшн-камеру від втрати в воді. Найкраще для цих цілей підійде поплавок ACFLT-001 на корпус. Він легко і швидко монтується, демонтується, має яскравий помаранчевий колір і надає плавучість для GoPro 8 Black.


зображення GoPro AJDIV-001 півдводного боксу GoPro 8 зображення GoPro ACFLT-001 поплавка GoPro 8


У бюджетному сегменті виділяються дві моделі Telesin GP-WTP-801 і Shoot, проте низької вартості вдалося домогтися зниженням максимальної глибини до 40 і 30 метрів відповідно.


зображення Telesin GP-WTP-801 півдводного боксу GoPro 8 зображення Shoot аквабоксу GoPro 8


На даний момент немає оригінальних пропозицію по підводним фильтрам GoPro 8, але ось якісні виробники в загальнодоступному сегменті запустили свою продукцію в продаж. Згадані вище аквабокси вже можна укомплектувати підводними фільтрами червоного кольору.


зображення червоного фільтра GoPro 8 Telesin зображення червоного фільтра GoPro 8 Shoot


Защитные аксессуары

Так як основне застосування екшн-камери HERO8 буде без аквабоксу, то їй потрібно надати додатковий рівень захисту. Для цієї мети чудово підходять силіконовий чохол AJSST-004, скла на дисплей і лінзу AJPTC-001 .

Силіконовий чохол щільно прилягає до корпусу тим самим не пропускаючи пил, бруд, пісок, а при падіннях з невеликої висоти розподіляє силу удару по всьому корпусу. М'який і якісний матеріал добре тримає форму і може багаторазово вдягатися на камеру.

Захисні загартовані скла, не впливають на роботу сенсорного екрану і мають покриття що запобігає появі відбитків, відблисків.


фото захисне скло GoPro 8


Народні виробники Telesin і Shoot теж пропонують захисні скла GP-FLM-801 і силіконові чохли GP-PTC-801, які повністю дублюють дизайн оригіналу.


зображення силіконового чохла Shoot GoPro 8 зображення Telesin GP-FLM-801 скла GoPro 8 зображення силіконового чохла Telesin GP-FLM-801 GoPro 8


При транспортуванні GoPro Hero 8 рекомендуємо використовувати захисний чохол GP-CPB-001 в який екшн-камера поміщається разом з рамкою.


фото захисного чохла Telesin GP-CPB-001 для GoPro 8


З ексклюзивних захисних аксесуарів варто згадати шкіряний чохол Telesin GP-PRC-L08, який є стильним доповненням для екшн-камери з достатнім рівнем захисту.


фото шкіряного чохла Telesin GP-PRC-L08 для GoPro 8


Кріплення

Відмовившись від класичної рамки GoPro, встановила на Hero 8 Black розкладні кріпильні кільця AJMFR-001. Таке рішення дозволило заощадити в розмірі, вазі і виключити ще один аксесуар, що треба носити всюди з собою. Але як наслідок даний елемент схильний до пошкоджень. Якщо ж це станеться, то завжди можна придбати змінні і швидко замінити їх.

З новинок в даному розділі варто відзначити магнітну прищіпку ATCLP-001 і монопод-штатив ASBHM-002. Перший є відмінним рішенням в поході, подорожі коли потрібно швидко закріпити камеру на рюкзаку, одязі, стропі, плоскому предметі товщиною до 2см або на будь-яку металеву поверхню. Штатив виготовлений з урахуванням кутів огляду двох об'єктивів GoPro Max і Fusion. Маючи максимальну довжину/висоту 56см він не потрапляє в кадр сферичних камер.

фото монопод GoPro 8

Набір

Просте рішення, яке дуже популярно серед людей, які купили свою першу екшн-камеру. Це обумовлено тим, що за один раз можна придбати всі необхідні аксесуари для GoPro 8, без можливості припуститися помилки в сумісності. На даному етапі серед виробників немає пропозицій купити потрібне комплектом і тому наш магазин сам комплектує набори кріплень і аксесуарів. Дотримуючись критеріям вибору найпопулярніших товарів, в комплект входить 18 позицій, серед яких є захисний бокс і скла, силіконовий чохол, кріплення на груди, голову, руку, трубу, штатив, монопод, присоска, кейс.


изображение набора креплений GoPro 8 изображение набора аксессуаров GoPro 8


Цей список девайсів точно не остаточний і буде збільшуватися з кожним днем. По мірі розширення асортименту дана стаття буде доповнюватися.

15.10.2019 14:42:19
9
8624

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

Аксесуари для GoPro Hero7 Black, Hero6, Hero5

Не так давно вийшла нова камера GoPro, яка може похвалитися чудовою якістю відео і фото, а також вдосконаленою стабілізацією зображення.Швидкий огляд нової GoPro Hero6 Black у нашому блозіМолодшу GoPro Hero5 Black не варто списувати з рахунків. Так, вона трохи поступається 6-ці, але вона істотно дешевша.Шукаєте аксесуари для GoPro 6 або GoPro 5? Ми постараємося Вам в цьому допомогти..

18.10.2017
0
3433
Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

З виходом нової екшн-камери DJI Osmo Action відповідно починають з'являється і нові кріплення, і аксесуари для неї. Список аксесуарів і кріплення для DJI Osmo Action буде збільшуватися з кожним днем, але на даний момент в нашому інтернет-магазині вже представлені наступні товари: рамка; рамка для блогу; силіконовий чохол; аквабокс; захисне скло; фільтр; лінза; кейс-сумка; поплав..

28.05.2019
0
3
GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

1 жовтня відбувся офіційний анонс GoPro Hero8 Black и GoPro Max. За запевненням щасливчиків, яким вдалося отримати на тест нові моделі, обидві камери в рази перевершують своїх попередників у всіх характеристиках і можливостях. Зупинимося детальніше на GoPro Hero8 Black На перший погляд зміни в дизайні GoPro 8 не сильно помітні в порівнянні з 7 серією, але якщо уважно придивитися, то потрапляю..

15.08.2019
0
3794
Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Проблема GoPro Прокляття низької якості звуку переслідує користувачів GoPro вже довгі роки. Навіть попри те, що останні моделі зробили величезний крок у бік поліпшення цього параметру, все одно до хорошого звуку їм ще далеко. Причина тому це захисні мембрани, що дозволяють використовувати GoPro під водою без аквабоксу. Дані мембрани захищають три вбудовані мікрофони від води, але при цьому саме в..

25.09.2019
2
3902
Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3160
Аксесуари для Insta360 One R

Аксесуари для Insta360 One R

У цій статті я спробую пояснити: що це за звір такий Insta360 One R які існують модифікації які необхідні аксесуари обов'язкові до покупки Модульна камераСферичні камери пройшли довгий шлях модифікацій і поліпшень з кожним виходом нових моделей. Insta360 One R прекрасний приклад цьому, вона не схожа не на одну модель що виходила до неї. Це унікальна сферична камер..

07.02.2020
5
3431
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9629
Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Ви коли небудь задавалися питанням: яким чином велика частина фото і відео в інтернеті пов'язані з показом краси, будь то макіяж, манікюр, вії моделі, біжутерні або ювелірні вироби, виглядають високоякісними і мають ідеальне освітлення? Якщо ви думаєте, що причина тому професійні фотографи з дорогими камерами, то ви сильно не праві, багато людей досягли такої якості картинки просто вик..

25.04.2020
0
6096
Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black

Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black

GoPro Hero9 / 10 BlackСучасний ринок обладнання для зйомки в екстремальних умовах вже перенасичений екшн-камерами від різноманітних виробників. І здавалося б навряд чи у когось вийде здивувати найвибагливішого покупця. Але GoPro в черговий раз довела, що саме вона є лідером в даній сфері, випустивши GoPro Hero 9 Black, а через рік GoPro Hero 10 Black - приголомшливу ..

03.10.2020
0
6261