DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

  • DJI Action 2 аксесуари першої необхідності


Ми отримали у наше розпорядження DJI Action 2 пару тижнів тому. І з того часу камера була скрізь з нами. Враховуючи її невеликі зручні розміри, модульний дизайн вона дуже зручна в EDC (Every Day Carry) застосування. Використовуючи камеру кожен день мимоволі починаєш створювати список необхідних аксесуарів та кріплень для доповнення та покращення можливостей тестованого продукту. І ось після двох тижнів тестів ми можемо надати наш список аксесуарів першої потреби для DJI Action 2.

Фільтри

При зйомці в яскравий день або в засніженій місцевості, коли сонячне світло відбивається від снігу, необхідно застосовувати фільтри, що знижують кількість світла, що проходить крізь них. Комплект фільтрів DJI Action 2 STARTRC 1110289 надає широкий діапазон затемнення від ND16 до ND64 та комплектується циркуляційним поляризаційним фільтром з можливістю вибору кута поляризації. Останній дозволяє позбавитися від відблисків з неметалічних поверхонь. Для випадків коли діапазон ND16-64 занадто темний можна скористатися фільтрами Telesin OA-FLT-004 з меншим затемненням ND8-32.


фото фільтрів DJI Action 2


Рамка

Часто виникає потреба використовувати додаткове обладнання разом з камерою, наприклад освітлення або мікрофон. Для їх встановлення можна використовувати кронштейни, перехідники та кріпити це все біля штатива. Але альтернативним способом є застосування рамки Telesin OA-FMS-003 з кріпленням холодний башмак, на який можна встановити необхідний аксесуар на DJI Action 2. Бонусом даної рамки є можливість застосовувати її на кріпленнях стандарту GoPro.


зображення рамки DJI Action 2


Кейс

При зберіганні або транспортуванні екшн-камери обов'язково необхідно придбати кейс, сумку. У цьому аксесуарі DJI Action 2 не тільки зручно переносити гаджет, але й безпечно. Міні кейс STARTRC 1110253 або повністю пластиковий Telesin OA-CPX-001 не займають багато місця, вміщують камеру з модулем та основними кріпленнями. Протилежністю є великий кейс Telesin OA-BAG-001, він вже призначений для тих кому необхідно переносити більше аксесуарів: міні штатив, аквабокс, магнітну кліпсу, прищіпку, кабелі та інші більші гаджети.


фото кейсу для DJI Action 2


Захисне скло

Екшн камера обладнана екраном (а якщо опція з Dual-Screen, то двома екранами) та лінзою, які необхідно захистити від зовнішніх впливів. Корисними аксесуарами DJI Action 2 в даному випадку будуть загартовані захисні скла. Вони встановлюються поверх лінзи та двох екранів. Telesin OA-FLM-002 це комплект скла з високою прозорістю, вони не заважають роботі сенсора екранів і не спотворюють зображення, що записується.


забраження захісного скла DJI Action 2


Чохол

DJI Action 2 дуже гарний і технологічний гаджет і тому не хочеться встановлювати на нього якісь чохли, так як при використанні порушується естетичний вигляд гаджета. Але без мінімального захисту навіть падіння з невеликої висоти може супроводжуватися великою кількістю пошкоджень на корпусі або розбитим екраном. Виходом із такої ситуації є силіконовий чохол Telesin OA-SCE-001. Його встановлення та зняття займають секунди і його можна проводити безліч разів без пошкодження для аксесуара. Він щільно притискається до корпусу камери і поглинає частину удару при падінні з невеликої висоти.


фото чохла DJI Action 2


Міні штатив

Утримувати камеру в руках і вести зйомки без штатива або іншого тримача можливо, але дуже не зручно. Застосування міні штатива Telesin GP-MNP-901-W вирішує одночасно кілька проблем утримання камери під час зйомки, підставка для камери, настільний штатив, монопод подовжувач. Враховуючи кут захоплення зображення DJI Action 2, довжина монопода 30см є оптимальною для селфі зйомки.


23.01.2022 16:31:11
0
1894

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Однією деталлю, на яку чекали всі користувачі DJI OSMO Action і якої бракувало для того, щоб зібрати набір блогера використовуючи дану екшн-камеру, був адаптер для підключення мікрофона. Його використання дозволило б підключити зовнішній мікрофон прямо до екшн-камері. І ось компанія CYNOVA спільно з DJI випустили необхідний аксесуар. Чому DJI OSMO Action для влогу? З анонсом даної екшн-камери,..

28.12.2019
1
4219
Макролінза для телефону: особливості та можливості

Макролінза для телефону: особливості та можливості

Процес фотозйомки можна зробити захоплюючим і цікавим, навіть якщо під рукою звичайний смартфон. У середовищі блогерів, фотолюбителів набирає популярність макрозйомка або фотографування мініатюрних об'єктів крупним планом. Чим дрібніший предмет зображений на повний кадр, тим крутіше і професійніше макро. Залежно від призначення знімання використовуються відповідні по функціоналу і ха..

18.07.2021
0
9716
10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

Нова GoPro Hero 12/11 Black є найкращою екшн-камерою на борту якої присутні всі найновіші напрацювання та технології компанії GoPro. Якщо ви є щасливим власником такої, то для розкриття повного потенціалу камери необхідно застосовувати різні аксесуари та кріплення для неї. GoPro 12/11 універсальний гаджет сам по собі, але додаткові аксесуари можуть наділити екшн-камеру унікальними зд..

15.09.2021
0
3630
DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

Компактний складний квадрокоптер DJI Mavic 3 з камерою професійного рівня сам по собі є гаджетом найвищого класу, але для того, щоб використовувати весь потенціал дрону на максимум, необхідно укомплектувати його відповідними аксесуарами. Далі ми розглянемо рекомендовані до придбання аксесуари Mavic 3 . Пульт DJI RC ProКвадрокоптер DJI Mavic 3 комплектується пультом..

30.12.2021
0
4625