DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

  • DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання


Компактний складний квадрокоптер DJI Mavic 3 з камерою професійного рівня сам по собі є гаджетом найвищого класу, але для того, щоб використовувати весь потенціал дрону на максимум, необхідно укомплектувати його відповідними аксесуарами. Далі ми розглянемо рекомендовані до придбання аксесуари Mavic 3 .


Пульт DJI RC Pro

Квадрокоптер DJI Mavic 3 комплектується пультом управління із зручним дизайном та чутливим керуванням, але встановлення телефону тягне за собою залежність від заряду гаджета та позбавляє можливості здійснювати дзвінки. Для уникнення таких ситуацій рекомендуємо придбати професійний пульт управління DJI RC Pro, він оснащений власним сенсорним екраном 5.5 дюймів з роздільною здатністю 1080p та величезними можливостями його налаштування під себе. Крім вбудованої пам'яті 32ГБ є можливість встановити карту пам'яті 512ГБ. Три години безперервної роботи та перераховані можливості вже ставлять пульт DJI RC Pro в список аксесуарів обов'язкових до покупки.
Для тих хто вважає що ціна професійного пульта занадто висока і покупка не виправдовує його переваги, то рекомендуємо придивитися до аксесуарів, що дозволяють збільшити зручність використання стандартного пульта DJI Mavic 3, до них входить тримач планшета, підсилювач сигналу, захисний козирок, ремінець.


фото пульта DJI RC Pro


Тримач планшета

Застосування телефону як екран для управління квадрокоптером DJI Mavic 3 сильно обмежує як зображення, побачити деталі на невеликому екрані не так легко. Найкращим рішенням є скористатися планшетом. Але для цього необхідно придбати спеціальний утримувач (наприклад STARTRC 1109807). Такі пристрої розраховані на велику ширину екрану гаджета до 20см, дозволяють змінювати положення планшета щодо пульта, а особливо вдалі моделі обладнані сонцезахисним козирком та зміщенням центру маси ближче до центу пульта, що знімає навантаження з кистей.


зображення тримача планшета DJI Mavic 3


Підсилювачі сигналу

Незамінне доповнення для пульта, невеликий аксесуар, який змінює напрямок (робить його вужчим) і збільшує силу сигналу. Застосовується у умовах де робочі частоти передачі сигналу забруднені іншими гаджетами. Розрізняється два типи для частоти 2.4ГГц та 5.8ГГц. На українському ринку використовується частота 2.4ГГц, даній характеристики відповідає модель STARTRC 1108152. При своєму невеликому розмірі аксесуар гарантує відчутний результат.


фото підсилювача сигналу DJI Mavic 3


Захисний козирок

При зйомці на вулиці в сонячний день, який би не був гарний екран не телефоні його яскравості може не вистачити для комфортного перегляду інформації. Застосування захисного козирка STARTRC 1108859 дозволить уникнути появи відблисків. Шторка сумісна з усіма сучасними смартфонами, виготовлена з якісних матеріалів. Аксесуар ефективно блокує сонячне світло, збільшуючи тим самим зручність використання телефону з DJI Mavic 3.


зображення захисний козирок пульта DJI Mavic 3


Ремінець на шию

Тривале утримання пульта призводить до втоми рук, що скорочує загальне задоволення при використанні квадрокоптера DJI Mavic 3. Хорошим рішенням у таких ситуаціях є ремінець на шию, він знімає основне навантаження та перерозподіляє його на шию та руки. Підходяща модель є у STARTRC під маркуванням 1108664, вона надійно фіксується на місце кріплення телефону, при цьому не заважає установки гаджета або складання пульта при транспортуванні.


фото ремінця на шию для DJI Mavic 3


Силіконовий чохол

Захисний чохол на корпус пульта квадрокоптер DJI Mavic 3 застосовується для захисту верхнього шару від бруду, пилу, дрібних пошкоджень. Під таким аксесуаром пульт завжди буде як новий. Чохол STARTRC 1107596 виготовлений з м'якого силікону, його можна мити у воді та встановлювати безліч разів без побоювання, що він пошкодиться або змінить свою форму.


фото силіконового чохла DJI Mavic 3


Лінзи та фільтри

DJI Mavic 3 перший квадрокоптер з подвійною камерою: основна камера від легендарного виробника Hasselblade та телефото камера з 12MP та 1/2 сенсором. Все це добре, але є можливість ще більше покращити якість зйомки, використовуючи ширококутну лінзу, змінивши кут огляду до 108 градусів. Фільтри від PGYTECH виготовлені із сеціального оптичного скла Schott, мають багатошарове напилення. У їхньому асортименті представлені всі необхідні типи фільтрів ND і NDPL різної щільності, CPL, UV.


зображення фільтра DJI Mavic 3


Карта пам'яті

DJI Mavic 3 має невеликий обсяг вбудованої пам'яті 8ГБ, якої дуже мало при запису відео з високою роздільною здатністю. Збільшити ємність можна за допомогою картки пам'яті MicroSD ємністю до 512ГБ. Обов'язковою характеристикою карти пам'яті для DJI Mavic 3 має бути швидкість запису щонайменше 90МБ/с. Таким характеристикам повністю відповідає SAMSUNG MICROSDXC 256GB Evo Plus, вона має швидкість запису до 100МБ/с і читання до 130МБ/с що дозволяє не тільки швидко записувати, але й передавати данні на комп'ютер для обробки.


Кейс

Купуючи додаткові аксесуари для Mavic 3 постає питання як їх зберігати і переносити з собою. Найнадійнішим варіантом буде пластиковий герметичний кейс STARTRC 1110290, він надає максимальний рівень захисту, не боїться попадання у воду та навіть може витримати наїзд автомобіля.
Іноді необхідно не лише надати захист для квадрокоптера, але й максимальну зручність для транспортування. Часто це буває, коли до місць зйомки необхідно дістатися пішки і нести обладнання в плечовій сумці або кейсі вкрай не зручно. Для цих цілей найкраще підійде рюкзак Mavic 3 STARTRC 1110299. Його внутрішній простір розділений перегородками, розташування яких можна змінювати залежно від аксесуарів. Рюкзак може похвалитися гарною підтримкою спини, зручними лямками та водовідштовхувальною зносостійкою тканиною.


изображение фильтра DJI Mavic 3
30.12.2021 17:21:20
0
4417

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3058
10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

Нова GoPro Hero 12/11 Black є найкращою екшн-камерою на борту якої присутні всі найновіші напрацювання та технології компанії GoPro. Якщо ви є щасливим власником такої, то для розкриття повного потенціалу камери необхідно застосовувати різні аксесуари та кріплення для неї. GoPro 12/11 універсальний гаджет сам по собі, але додаткові аксесуари можуть наділити екшн-камеру унікальними зд..

15.09.2021
0
3531
DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

DJI Action 2 аксесуари першої необхідності

Ми отримали у наше розпорядження DJI Action 2 пару тижнів тому. І з того часу камера була скрізь з нами. Враховуючи її невеликі зручні розміри, модульний дизайн вона дуже зручна в EDC (Every Day Carry) застосування. Використовуючи камеру кожен день мимоволі починаєш створювати список необхідних аксесуарів та кріплень для доповнення та покращення можливостей тестованого продукту. І ос..

23.01.2022
0
1805