Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

  • Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021

DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать выводы что аксессуары и крепления от OSMO Pocket должны быть совместимы с Pocket 2. Так оно и есть и это даже с учетом что новая камера имеет модульную конструкцию, уменьшенное фокусное расстояние до 20мм. Исключениями является силиконовый чехол, который изготавливается строго по размерам корпуса. Подводный бокс, оригинальный кейс для зарядки или же кейс с твердым наполнением имеют обратную совместимость от второй к перовой модели, но не наоборот. В этой статье мы попробуем разобраться в большом ассортименте принадлежностей для Pocket 2 и OSMO Pocket.

И для начала, чтобы сильно не путаться разделим все аксессуары DJI Pocket2 и OSMO Pocket на группы и заполним их:

  • захисні - силіконовий чохол, твердий кейс, скла, плівки;
  • кріпильні - рамки, адаптери, тримач для телефону;
  • для об'єктива - лінзи, фільтри;
  • водні - аквабокс;
  • для звуку - мікрофони, перетворювач;
  • набори.

В останніх двох категоріях назва відповідає наповненню. Як видно вийшов досить великий список доступних гаджетів для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket. Тепер давайте розглянемо кожен з типів аксесуарів.


Захисні аксесуари

Перше що хочеться зробити після придбання камери - це звичайно убезпечити її. У захисній групі є три способи вберегти DJI Pocket 2 / OSMO Pocket від пошкоджень і найкращий варіант - це скористатися всіма доступними.

Силіконовий чохол

Як зрозуміло з назви це м'який захист, що надягають на корпус DJI Pocket 2 / OSMO Pocket. Силіконовий чохол перешкоджає появою подряпин, відколів при контакті з піском, пилом, брудом або при падіннях з невеликої висоти. Часто з чохлом поставляється ковпачок на камеру, як це зроблено в моделі Telesin OP-A403, він оберігає скло лінзи від того ж типу пошкоджень при транспортуванні.

Плівки, скла

Даний тип захисту не потребує представлення, він виконує тут ту ж роль, що й на смартфоні. Даний захист від подряпин встановлюється на екран і лінзу камери.

фото силиконовый чехол OSMO Pocket

Твердий кейс

Стабілізатор на DJI Pocket 2 / OSMO Pocket піддан до великих навантажень, на які він не призначен, під час неправильного транспортування або зберігання в рюкзаку, сумці. Щоб уникнути таких ситуацій рекомендуємо використовувати спеціальні кейси. Вони виготовлені з етиленвінілацетату, який добре тримає задану форму, не пропускає воду, стійкий до мастил. Внутрішній простір заповнений пенопоролоном і розділений на осередки для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket і додаткових аксесуарів, кріплень або ж тільки для камери як в Telesin OS-BAG-002.

фото кейс OSMO Pocket


Кріплення

Використовувати DJI Pocket 2 / OSMO Pocket без додаткового обладнання можна, але якщо необхідно отримати максимум від її можливостей, то без них ніяк не обійтися.

Рамки

Бувають різного стандарту і форми - це може бути невелика скоба Shoot XT-530B, що охоплює корпус або ж повноцінний рамковий чохол Ulanzi OP-7. Що в першому, що в другому випадку у них одне призначення: утримати OSMO Pocket і надати можливість застосовувати стандартні варіанти кріплень типу GoPro або 1/4 дюйма.

фото рамка OSMO Pocket

Адаптери

Це аксесуари, що спрощують використання камери дозволивши застосовувати кріпильні рішення, не передбачені інженерами DJI. Наприклад, Ulanzi OP-2 надає можливість встановити камеру на штатив і при цьому заряджати її. Для того щоб скористатися роз'єму Type-C при встановленому WiFi модулі на камері закріпленої в рамці знадобитися Г-подібний адаптер, а якщо є необхідність у триподі з тим же модулем, то тут на допомогу прийде Ulanzi OP-4.

фото адаптер OSMO Pocket

Тримачі для телефону

При спільному використанні DJI OSMO Pocket синхронізованого з телефоном, зручно застосовувати спеціальний утримувач для двох пристроїв Ulanzi OP-1. Він знімає навантаження з роз'ємів на обох гаджетах утримуючи їх разом. Аксесуари такого типу обладнані різьбовими отворами 1/4 дюйма, а також міні-штативами.

фото тримач телефону для OSMO Pocket


Для об'єктива

Додавання різних ефектів на відео відзняте на DJI Pocket 2 / OSMO Pocket відбувається двома способами. Перший програмний, при обробці відео в редакторі. Другий апаратний, використавши фільтри або лінзи перед об'єктивом камери. Каждый из вариантов имеет свои плюсы, но так как у нас статья про аксессуары, то мы подробнее рассмотрим второй случай.

фото лінза OSMO Pocket

Лінза

Виготовлені з оптичного скла певної форми, яка залежить від призначення і ефекту одержуваного від неї. Найпопулярніші це макро, риб'яче око і широкоугольная. Перша фокусується на дрібних об'єктах і знімає з в реальній роздільній здатності. Друга робить зображення бочкоподібним, задній план відсувається ще далі ніж є, по краях форма предметів спотворюється. Третя розширює кут захоплення зображення до 100°.

Фільтр

Кріпляться на лінзу DJI Pocket 2 / OSMO Pocket і змінює кольорову і, або світлову складову зображення. Найпопулярніші серед них це ND фільтра Telesin OS-FLT-ND1 - набір з трьох аксесуарів різного ступеня затемнення відео ND4-16.


Підводний бокс

З огляду на прекрасну якість картинки отриманною за допомогою DJI Pocket 2 / OSMO Pocket, велика кількість користувачів виявила бажання застосовувати його під водою. Відгукнувшись на прохання споживачів Ulanzi виплутатися підводний бокс OP-10 з герметичністю до 60 метрів. Спеціально спроектована форма ковпака виключає будь-які спотворення як при вертикальній таки і при горизонтальній зйомках.

фото аквабокс OSMO Pocket


Для звука

Вбудований мікрофон не є сильною стороною OSMO Pocket, звук не сильно відрізняється від звуку, отриманого екшн-камерою. Поліпшити цю характеристику, до рівня при якому він би відповідав зображенню, допоможе адаптер для мікрофону і зовнішній мікрофон. У Pocket 2 данная проблема решена, но все равно есть необходимость применять внешний микрофона профессионального класса для записи звука студийного уровня.

Перетворювач звуку

DJI Pocket 2 / OSMO Pocket записує звук тільки в цифровому вигляді і тому щоб підключити зовнішній мікрофон необхідно використовувати аналогово-цифровий адаптер. Цей пристрій конектиться через порт Type-C для передачі звуку на камеру та 3.5мм mini-jack TRS для прийому звуку з мікрофона.

Мікрофон

Використання адаптера для мікрофона не обмежує вибір останнього. А широкий асортимент нашого магазину ставить непросту задачу перед користувачем при виборі цього пристрою. У свою чергу щоб полегшити цей процес можу порекомендувати три безпрограшні моделі:

BOYA BY-MM1 – всенаправленний професійний мікрофон в алюмінієвому корпусі і з великим хутряним вітрозахистом.

Ulanzi AriMic Lavalier – серія петлічек з різними довжиною кабелю і кількістю мікрофонів. Відмінною рисою є наявність усіх можливих адаптерів і перехідників в комплекті.

Saramonic SR-XM1 – унікальний мікрофон поєднує в собі форм фактор гармати і розміри петличного мікрофона.

BOYA BY-WM4 Pro K2 – популярное беспроводное решение для записи двух человек одновременно.

фото мікрофон для OSMO Pocket


Набір

Основний, необхідний комплект кріплень і аксесуарів для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket. Кожен предмет з набору сумісний з камерою і не вимагає додаткових адаптерів. Для прикладу, в набір, зібраний нашим інтернет-магазином, входять наступні позиції: кріплення на груди, тримач для телефону і камери, монопод, прищіпка, висока кліпса, адаптер на штатив, захисний кейс.

фото набір для OSMO Pocket



Актуальний асортимент всіх типів аксесуарів згаданих вище можна переглянути за посиланням.

18.10.2019 11:34:34
1
3159

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до телефону

Як підключити мікрофон до телефону

оновлено 18.04.2020. Дана стаття не буде охоплювати відмінності між характеристиками мікрофонів. Її мета пояснити, як правильно підібрати до вашої моделі смартфона і налаштувати сумісний пристрій уловлювання звуку. Роз'єми І перше, з чого потрібно починати підбір мікрофона для телефону для запису - це роз'єм і штекер. Знаючи, що велика частина смартфонів обладнана роз'ємом з чотирма кон..

18.06.2019
12
29093
GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

1 жовтня відбувся офіційний анонс GoPro Hero8 Black и GoPro Max. За запевненням щасливчиків, яким вдалося отримати на тест нові моделі, обидві камери в рази перевершують своїх попередників у всіх характеристиках і можливостях. Зупинимося детальніше на GoPro Hero8 Black На перший погляд зміни в дизайні GoPro 8 не сильно помітні в порівнянні з 7 серією, але якщо уважно придивитися, то потрапляю..

15.08.2019
0
3794
Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Проблема GoPro Прокляття низької якості звуку переслідує користувачів GoPro вже довгі роки. Навіть попри те, що останні моделі зробили величезний крок у бік поліпшення цього параметру, все одно до хорошого звуку їм ще далеко. Причина тому це захисні мембрани, що дозволяють використовувати GoPro під водою без аквабоксу. Дані мембрани захищають три вбудовані мікрофони від води, але при цьому саме в..

25.09.2019
2
3902
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8624
Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Однією деталлю, на яку чекали всі користувачі DJI OSMO Action і якої бракувало для того, щоб зібрати набір блогера використовуючи дану екшн-камеру, був адаптер для підключення мікрофона. Його використання дозволило б підключити зовнішній мікрофон прямо до екшн-камері. І ось компанія CYNOVA спільно з DJI випустили необхідний аксесуар. Чому DJI OSMO Action для влогу? З анонсом даної екшн-камери,..

28.12.2019
1
4209
Аксесуари для Insta360 One R

Аксесуари для Insta360 One R

У цій статті я спробую пояснити: що це за звір такий Insta360 One R які існують модифікації які необхідні аксесуари обов'язкові до покупки Модульна камераСферичні камери пройшли довгий шлях модифікацій і поліпшень з кожним виходом нових моделей. Insta360 One R прекрасний приклад цьому, вона не схожа не на одну модель що виходила до неї. Це унікальна сферична камер..

07.02.2020
5
3431
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9629
DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

DJI Mavic 3 аксесуари необхідні для придбання

Компактний складний квадрокоптер DJI Mavic 3 з камерою професійного рівня сам по собі є гаджетом найвищого класу, але для того, щоб використовувати весь потенціал дрону на максимум, необхідно укомплектувати його відповідними аксесуарами. Далі ми розглянемо рекомендовані до придбання аксесуари Mavic 3 . Пульт DJI RC ProКвадрокоптер DJI Mavic 3 комплектується пультом..

30.12.2021
0
4586