GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру

  • GoPro Hero 9 Black: все що потрібно знати про нову камеру


16 вересня була публічно анонсована нова екшн-камера GoPro Hero 9 Black. Стали відомі всі технічні характеристики та можливості, яких на радість користувачів дуже велика кількість. У даній статті ми зібрали для вас найбільш значущі зміни, внесені інженерами GoPro в їх новий гаджет.


Передній дисплей

І перше з чого слід почати - це великий кольоровий екран на передній частині. Він дозволяє побачити що саме потрапляє в кадр камера при селфі зйомки. Відображення може бути в двох варіантах: широкоформатному кадр як є або на весь екран в обрізаному і збільшеному вигляді. Майже всі користувачі GoPro регулярно використовують камеру для даної зйомки, тепер більш можна не переживати потрапило в кадр все що було необхідно чи ні. Крім того не був обділений і основного екран - він збільшений на 16%, що полегшує навігацію по меню.


фото двох кольорових дисплеїв GoPro 9


Роздільну здатність відео 5К

Попередній бар'єр в 4К подолано в GoPro 9 Black: нова роздільна здатність відое 5К з 30 кадрами в секунду в двох режимах лінійний і ширококутний. Другий дозволяє захопити велику площу в один кадр, а перший отримати зображення без оптичної деформації. У будь-якому з варіантів доступна стабілізація третього покоління.


Сенсор с 23.6MP

Для любителів фото нова камера надає режим з використання 23.6MP камери. Зображення виходять понад чіткими, а в парі з Super Photo можна досягти небаченої раніше насиченості кольорами.


Збільшена ємність акумулятора

Новый элемент питания прибавил в размерах и растолстел до 1720мАч, что положительно сказалось на общую продолжительность съемки. В каждом из режимов время работы на одном заряде существенно увеличилось, так камера сможет отснять 90 минут при 30 кадрах в разрешении 5К, 112мин при 4К, если в настройках будет выставлено 1080р и 60 кадров, то продолжительность будет 104мин, а при 240 кадрах 83мин. Также инженерам GoPro удалось уменьшить влияние низких температур на длительность работы камеры.


фото акумулятора GoPro 9


Знімна лінза

GoPro прийняло до уваги всі скарги користувачів і виробників на невдалий дизайн лінзи на восьмої моделі. GoPro Hero 9 Black обладнана знімним об'єктивом з новою системою фіксації, яка дозволити використовувати різні аксесуари як оригінальні, так і випущені альтернативними виробниками.


зображення знімною лінзи GoPro 9


Hyper Smooth 3.0

Наступне покоління стабілізації, яке застосовувалося на попередній моделі, з більш гнучкими настройками, ще більш плавним зображенням і підтримкою всіх режимів аж до роздільної здатності 5К 30 кадрів в секунду.


Рівень горизонту

Програмно вирівнює зображення прямо під час зйомки. Дуже корисна функція коли немає можливості закріпити камеру рівно відносно горизонту, GoPro 9 сама виправити зображення.


TimeWarp 3.0

Таймлапс в русі зі стабілізацією Hyper Smooth 3.0. Найважливішою відмінністю 3.0 від 2.0 це вільне перемикання між відео зйомкою і інтервальною в реальному часі без зупинки процесу.


Режим веб камери

Дозволяє підключити GoPro 9 до комп'ютера на операційній системі Windows або Mac і використовувати гаджет як вебкамеру з високою роздільною здатністю для будь-якої програми.


Як видно з даної статті GoPro Hero 9 Black не просто чергове оновлення модельного ряду, а повноцінна нова камера зі своїми унікальними можливостями.


16.09.2020 21:19:31
0
5289

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero9 Black

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero9 Black

Дуже важливим моментом для багатьох при використанні екшн-камери GoPro є якість звуку, яке виявиться незадовільним в шумному місці, при зйомці блогу на мотоциклі або в багатьох інших ситуаціях.Попередні моделі GoPro (Hero3, 3+, 4) використо..

13.10.2017
0
22420
Як підключити мікрофон до телефону

Як підключити мікрофон до телефону

оновлено 18.04.2020. Дана стаття не буде охоплювати відмінності між характеристиками мікрофонів. Її мета пояснити, як правильно підібрати до вашої моделі смартфона і налаштувати сумісний пристрій уловлювання звуку. Роз'єми І перше, з чого потрібно починати підбір мікрофона для телефону для запису - це роз'єм і штекер. Знаючи, що велика частина смартфонів обладнана роз'ємом з чотирма кон..

18.06.2019
12
28804
Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60737
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9567
DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 або DJI Osmo Mobile 3: що нового?

DJI OM 4 - це стабілізатор для телефону, який без труда покращує відео і фотознімки з телефону за рахунок плавної стабілізації. Але в чому різниця між новим і попереднім? Зараз ми порівняємо два стабілізатора для телефону DJI OM 4 і DJI Osmo Mobile 3 і з'ясуємо це. Як ви, напевно, вже здогадалися, назву нового стабілізатора для телефону DJI було спрощено до DJI OM ..

31.08.2020
0
3425
GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

GoPro 9 дата виходу, технічні характеристики

Компанія GoPro радує любителів екстремальних зйомок щорічними новинками. І в цьому році незабаром буде представлена нова флагманська модель GoPro Hero 9. Чим ближче до дати релізу тим більше витоків можна знайти на сторінках інтернету. Ми спробували зібрати для вас самі правдоподібні чутки та підтверджені факти про характеристики, дизайн та інші деталі GoPro Hero 9. ..

10.09.2020
0
3330