Аксесуари для Insta360 One R

  • Аксесуари для Insta360 One R


У цій статті я спробую пояснити:

  • що це за звір такий Insta360 One R
  • які існують модифікації
  • які необхідні аксесуари обов'язкові до покупки


Модульна камера

Сферичні камери пройшли довгий шлях модифікацій і поліпшень з кожним виходом нових моделей. Insta360 One R прекрасний приклад цьому, вона не схожа не на одну модель що виходила до неї. Це унікальна сферична камера-конструктор для зйомки об'ємного відео в 360 °, яка при використанні модулів перетворюється в високо технологічну екшн-камеру. Основні елементи One R, такі як: обчислювальні потужності, сенсорний екран, мікрофон розташовуються на одній половині акумулятора, який відіграє роль кріпильного корпусу. Інша половина призначена для змінних модулів.


фото Insta One R Twin Edition зображення Insta One R 1-inch Edition


На даний момент Insta360 One R може запропонувати користувачам на вибір чотири варіації уловлювання зображення:

360 Edition

Сферичний модуль знімає відео з кутом огляду 360 градусів дозволом 5.7К 30кадр/хв, 4К 50кадр/хв і 3К 100кадр/хв, має фокусну відстань 7.2мм і діафрагму F2.0. Він використовує поліпшену фірмову стабілізацію FlowState, що надає можливість отримувати рівень плавності зображення як при використанні справжнього стедікама. Стабілізація працює за допомогою шести осьового гіроскопа та особистого принципу виявлення сцени.


фото модуля 360 для Insta360 One R фото сферичного модуля для Insta360 One R


4К Edition

Модуль, так би мовити класичної екшн-камери. Знімає відео за допомогою лінзи неповний риб'яче око з фокусною відстанню 16.4мм і матрицею 1/2.3 дюйма, що відповідає куту огляду GoPro 8. Роздільна здатність відео при використанні даного модуля дорівнює 4К, має мінімальну дистанцію фокусування 30см і може використовувати підтримку HDR.


зображення модуля 4К для Insta One R фото ширококутного модуля для Insta One R


1-inch Edition

По суті це прямолінійний ультраширокий об'єктив з фокусною відстанню 14.4мм, створений у співпраці з Leica. Працює він в парі з дюймовою матрицею і роздільною здатністю 5.3К, з фіксованим фокусом і мінімальною дистанцією фокусування 100см (при цьому зображення досить чітке навіть при 50см).


зображення модуля 1-inch для Insta One R фото дюймового модуля для Insta One R


Роздільний 360 Edition

Входять до складу Aerial Edition, по суті це два модуля які можуть працювати разом для створення об'ємного відео або розділене, встановлені на квадрокоптер, активуючи режим невидимого дрона.


раздельный модуль 360 Aerial Edition для Insta One R


Потреба

Цей підхід є вкрай цікавим, але утворюється питання навіщо це потрібно? Інженери з Insta360 пояснюють що до втілення, даного технічного рішення їх спонукала спостереження що певні сцени краще знімати на звичайну камеру з різних кутів, ніж вирізати і конвертувати ту ж сцену з об'ємного відео з втратою роздільної здатності і як наслідку деталізації. Так як носіння декількох різних камер не тільки не практично, але й не зручно, тому необхідна одна камера для всіх випадків і таким рішенням є модульна камера Insta360 One R.


Програмна частина.

Всі технічні переваги камери зводяться нанівець якщо не надати хорошу програмну підтримку. ПО всередині обчислювального модуля Insta360 One R, реалізовано на найвищому рівні і включає в себе:

  • стеження за об'єктами;
  • кадрування для відео в 360°;
  • нічний режим;
  • HDR и кольорокорегування;
  • різноманітні таймлапси;
  • ефект квадрокоптера.

Перше, як зрозуміло з назви, стежить за обраним об'єктом, а друге використовуючи інтелектуальні протоколи припускає які частини відео є найбільш важливими.

Нічний режим призначений для роботи в умовах слабкого освітлення, HDR і Color Plus відповідають за те щоб колір співпадав з джерелом з реального життя. Hyperlapse створює ефект зупинки руху, Starlapse записує прекрасні інтервальні кадри нічного неба.

Insta360 One R здатна імітувати політ квадрокоптера навколо об'єкта, це доступно завдяки алгоритму невидимої селфі палиці, який виключає з відео монопод, що утримує камеру.


фото стеження за об'єктом на Insta One R Twin Edition зображення HDR та Color Plus на Insta One R Twin Edition
фото зоряного таймлапсу на Insta One R Twin Edition зображення кадрування на Insta One R Twin Edition


Аксесуари

З основними можливостями і характеристиками розібралися, тепер спробуємо виконати теж саме з аксесуарами.


Рамка

Это основний і найнеобхідніший аксесуар для Insta360 One R. Застосовуючи рамку все три складові екшн-камери скріплюються разом, що додає надійності конструкції, а також активує опцію герметичності до 5 метрів. Використовуючи рамку з'являється можливість встановити Insta360 One R на обладнання зі стандартом кріплення 1/4 дюйма і, найголовніше, використовувати будь-які кріплення і аксесуари, які сумісні з GoPro. Сумісна з будь-якою модифікацією.


фото рамки зображення рамки Insta360 One R


Аквабокс

Другий за важливістю аксесуар Insta360 One R і це навіть з урахуванням того що гаджет в будь-якій модифікації має показник герметичності 5 метрів. Але цього достатньо для використання максимум при снорклінгом або при плавання під поверхнею води. Для реально глибоководного занурення необхідний підводний бокс. З огляду на модульність конструкції камери, не вийде обійтися одним рішенням для всіх варіацій екшн-камери. Тому створено три види захисних боксів: для Insta360 One R 4K Edition, Insta360 One R 1-inch Edition, Insta360 One R 360 Edition. Перші два варіанти працюють без будь-яких обмежень на глибині до 60 метрів, а третій обмежений глибиною 30 метрів і може застосовуватися тільки з вертикальним акумулятором.


фото підводний бокс Insta360 One R 4K Edition зображення аквабоксу Insta360 One R 1-inch Edition фото захисний бокс Insta360 One R 1-inch Edition


Захист лінз

Як відомо, лінзи на комплекті Insta360 One R 360 Edition мають явно виражену сферичну форму, що робить їх схильними до пошкодження навіть при звичайному дбайливому використанні. Щоб запобігти неминуче рекомендується застосовувати захист лінз Insta360 ONE R 360 Edition. Це два аксесуари що складаються з пластикового корпусу і загартованого скла. Застосовувати їх можна, на жаль, тільки в парі з рамкою.


фото захисту лінз 360 Mod зображення захисту лінз Insta360 One R 360 Edition


Акумулятор

Він же є і основною кріпильниою основою модулів Insta360 One R. Аксесуар володіє ємністю 1190мАч і його вистачає в середньому на 70 хвилин при максимальних налаштуваннях відео. Крім стандартного акумулятора доступні до придбання варіанти зі збільшеною ємністю і вертикальної спрямованості. Останній необхідний для установки Aerial Edition на квадрокоптер, а також як говорилося раніше для застосування Insta360 One R 360 Edition під водой.


фото акумулятора для Insta360 One R фото акумулятора-основа для Insta360 One R


Зарядний пристрій

Відновлювати ємність акумуляторів в камері, це ще та головний біль. На це йде багато часу, так як заряджається тільки один елемент живлення за раз. А якщо ви готуєтеся до тривалої сесії і у вас кілька акумулятор, то тоді без окремого аксесуара точно ні як. Зарядка Insta360 One R здатна зарядити одночасно два джерела живлення, подаючи струм окремо на кожен з них.


фото зарядки зображення зарядки для акумулятора Insta360 One R


Адаптер мікрофона

Головна хвороба екшн-камер не обійшла стороною і Insta360 One R. Вона як і всі інші не підтримує зовнішні мікрофони без додаткових аксесуарів. Адаптер мікрофона для Insta360 є єдиним лікуванням. Радує що при його застосуванні можлива грандіозне збільшення якості звуки і підтримка будь-якого мікрофона зі стандартним трьохконтактним штекером 3.5мм mini-jack TRS.


фото адаптера мікрофона фото адаптера для підключення миікрофона к Insta360 One R


Aerial Edition

За допомогою цього аксесуара, точніше комплекту кріплення і камери, Insta360 One R може бути встановлена на квадрокоптер Mavic Pro і останній буде невидимий на відео. Об'ємне зображення може бути перероблено, використовуючи Insta360 Studio, в двовимірне спрямоване відео в будь-яку сторону з вільним вибором кута огляду.


фото Insta One R Aerial Edition


Висновок

Сподіваюся що мені вдалося внести ясність в відмінність і потреба аксесуарів для Insta360 One R. Якщо ж залишилися відкриті питання або щось не до кінця зрозуміло, задавайте питання в коментарях я доповню статтю. Крім того, менеджери нашого магазину завжди можуть допомогти при підборі сумісних аксесуарів.


07.02.2020 13:32:56
5
3421

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

З виходом нової екшн-камери DJI Osmo Action відповідно починають з'являється і нові кріплення, і аксесуари для неї. Список аксесуарів і кріплення для DJI Osmo Action буде збільшуватися з кожним днем, але на даний момент в нашому інтернет-магазині вже представлені наступні товари: рамка; рамка для блогу; силіконовий чохол; аквабокс; захисне скло; фільтр; лінза; кейс-сумка; поплав..

28.05.2019
0
3
Як підключити мікрофон до телефону

Як підключити мікрофон до телефону

оновлено 18.04.2020. Дана стаття не буде охоплювати відмінності між характеристиками мікрофонів. Її мета пояснити, як правильно підібрати до вашої моделі смартфона і налаштувати сумісний пристрій уловлювання звуку. Роз'єми І перше, з чого потрібно починати підбір мікрофона для телефону для запису - це роз'єм і штекер. Знаючи, що велика частина смартфонів обладнана роз'ємом з чотирма кон..

18.06.2019
12
29028
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8609
Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3131
Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Як підключити мікрофон до DJI Osmo Action

Однією деталлю, на яку чекали всі користувачі DJI OSMO Action і якої бракувало для того, щоб зібрати набір блогера використовуючи дану екшн-камеру, був адаптер для підключення мікрофона. Його використання дозволило б підключити зовнішній мікрофон прямо до екшн-камері. І ось компанія CYNOVA спільно з DJI випустили необхідний аксесуар. Чому DJI OSMO Action для влогу? З анонсом даної екшн-камери,..

28.12.2019
1
4194
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9611
Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Ви коли небудь задавалися питанням: яким чином велика частина фото і відео в інтернеті пов'язані з показом краси, будь то макіяж, манікюр, вії моделі, біжутерні або ювелірні вироби, виглядають високоякісними і мають ідеальне освітлення? Якщо ви думаєте, що причина тому професійні фотографи з дорогими камерами, то ви сильно не праві, багато людей досягли такої якості картинки просто вик..

25.04.2020
0
6071