GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

  • GoPro Hero 8 і GoPro Max - оновлення модельного ряду

фото GoPro Hero 8 Black и Max

1 жовтня відбувся офіційний анонс GoPro Hero8 Black и GoPro Max.

За запевненням щасливчиків, яким вдалося отримати на тест нові моделі, обидві камери в рази перевершують своїх попередників у всіх характеристиках і можливостях.

Зупинимося детальніше на GoPro Hero8 Black

На перший погляд зміни в дизайні GoPro 8 не сильно помітні в порівнянні з 7 серією, але якщо уважно придивитися, то потрапляють на очі зміни в розмірі: нова збільшилася в висоту і ширину на 4 мм і зменшилася в товщину на ту ж величину. Так само не можна не помітити появу складних кріпильних кілець, дана функція позбавляє від необхідності використовувати рамку, що виключає усіма ненависні блокування відсіків акумулятора, карти пам'яті і Type-C порту.

фото GoPro Hero 8 Black

З герметичністю в восьмий серії нічого не змінилося, все залишилося як і було раніше максимальна глибина 10 метрів.

Одним з найбільш явних і приємних поліпшень є новий алгоритм стабілізації зображення HyperSmooth 2.0. Він настільки гарний що виключає потребу в громіздкому стедікамі і може працювати у всіх режимах екшн-камери. Крім того, функція настройки ступеня стабілізації дозволяє вимкнути його, наприклад для реалізму зображення, або ж збільшити потужність до повного зникнення вібрації.

Оновлений TimeWarp, таймлапс в русі зі стабілізацією, автоматично підлаштовує частоту знімків в залежності від швидкості руху, сцени, освітлення. А можливість одним дотиком до сенсорного екрану переключиться на відео в реальному часі, дозволяє зробити унікальні змішані кадри.

Для любителів фото в русі нова камера надає функцію LiveBurst. Тепер ви можете зняти на камеру відео тривалістю 3 секунди і вибрати в додатку GoPro один кращий з 90 кадрів.

Якщо пішла мова про додаток GoPro, то варто згадати що з'явився вибір рівня горизонту і попередні налаштування режимів відео. Перше буде корисно, коли немає можливості вирівняти горизонт апаратним чином, а друге дозволяє швидко вибрати кращий режим для певної ситуації, а створення своїх власних не обмежує вас ні в чому. На додаток до цього з'явилася програмована кнопка на екрані, що надає можливість закріпити потрібну для користувача функцію під пальцем.

Переглянуто дизайн мікрофонів, тепер вони розміщені під лінзою, що дозволило точніше вловлювати звук, що знаходиться перед об'єктивом і виключити більшу частину шумів від вітру. Не забули і про бажаючих отримати студійне якість звуку додавши до раніше присутнього варіанту з адаптером Type-C другий спосіб підключення, через модульну рамку GoPro Media Mod з вбудованим мікрофоном, кріпленнями холодний башмак, HDMI і входом 3.5 mini jack для зовнішнього мікрофона.

З дрібних, але також важливих змін варто згадати:

  • покращене Super фото;
  • HDR фото, що виключає розмитість зображення;
  • пряма трансляція в 1080р;
  • нічний таймлапс;
  • RAW формат у всіх фото режимах.

Пару слів щодо нової сферичної камери GoPro Max.

Перша помітна зміна це затребуваний усіма користувачами сферичних камер сенсорний екран. На ньому можна проводити передперегляд відзнятого матеріалу, зображення в реальному часі і управляти всіма параметрами камери.

Серйозні зміни торкнулися і форм-фактора - зменшений розмір і вага до 64 х 69 х 24 мм і 154 грам відповідно. GoPro MAX стала більше схожа на GoPro Hero ніж на попередню Fusion.

З способом кріплення до аксесуарів тут зробили також, як і на Hero8 Black додавши складні кільця.

фото GoPro Max

Що стосується максимального роздільної здатності і частоти кадрів відео, в новій камері ці параметри відповідають 5.6К з 30 кадрами в секунду (режим 360) і 1440р / 1080р 60fps (Hero режим, тільки фронтальна камера). Складається відчуття що тут нічого особливого, але як відомо на практиці дані цифри не так важливі, так як є багато факторів, що впливають на якість картинки, наприклад бітрейт або програмна обробка матеріалу, а як відомо у GoPro з цим завжди все гаразд.

Цікавинками GoPro Max є

  • стабилизация HyperSmooth обладающая тем же качеством работы что и на GoPro Hero8 Black;
  • Max TimeWarp режим таймлапс в движении со стабилизацией, по сути опять тоже что и у Hero8;
  • PowerPano панорамные фото с углом обзора в 270 градусов.

фото PowerPano GoPro Max

З цією камерою також виконана величезна робота по поліпшенню якості звуку. На борту GoPro Max присутні 6 мікрофонів для передачі позиціонованого об'ємного звуку. Дана характеристика є унікальною серед камер такого класу.

Перехід на одну карту пам'яті спрощує пост обробку матеріалу, виключаючи монтування двох відеорядів з двох карт як це було з Fusion. При цьому, щоб уникнути втрату якості за рахунок зниження бітрейта, в камері використовується стиснення H.256, що відрізняється меншим розміром файлів з більшою якістю.

Ще варто відзначити надійність GoPro Max, яка в рази вище, ніж у будь-якої існуючої на даним момент сферичної камери. Для забезпечення цієї характеристики камера комплектується знімними захистами для обох лінз і має герметичний корпус до 5м.

фото водонепроницаемая GoPro Max

На обох камерах встановлено унікальний процесор GP1 спеціально розроблений для даних моделей. Це робить подальше поліпшення в роботі і ПО максимально швидким і точним.

Старт продажів GoPro Hero8 Black і GoPro Max починається з 25 жовтня.

15.08.2019 12:06:37
0
3786

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero12/11/10/9 Black

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero12/11/10/9 Black

Дуже важливим моментом для багатьох при використанні екшн-камери GoPro є якість звуку, яка виявиться незадовільною при записі на вбудований мікрофон, в шумному місці, при зйомці блогу на мотоциклі або в багатьох інших ситуаціях. Старі моделі GoPro Hero3, 3+, 4 використовували роз'єм miniUSB та підтримували підключення мікрофонів через перехідник адаптер..

13.10.2017
0
22535
Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

Кріплення та аксесуари DJI Osmo Action

З виходом нової екшн-камери DJI Osmo Action відповідно починають з'являється і нові кріплення, і аксесуари для неї. Список аксесуарів і кріплення для DJI Osmo Action буде збільшуватися з кожним днем, але на даний момент в нашому інтернет-магазині вже представлені наступні товари: рамка; рамка для блогу; силіконовий чохол; аквабокс; захисне скло; фільтр; лінза; кейс-сумка; поплав..

28.05.2019
0
3
Народна екшн-камера SJ4000 отримала оновлення до SJ4000X

Народна екшн-камера SJ4000 отримала оновлення до SJ4000X

Найпопулярніша екшн-камера від SJCAM отримала оновлення і буде анонсована на протязі цього місяця. Нова SJ4000X поєднує в собі всі функції, які ви полюбили в SJ4000 плюс багато здібностей від M20 і SJ6 Legend, а також герметичний корпус, який дозволяє підкорювати глибину до 10 метрів прямо з коробки без аквабоксу. Слідом за випущеними вже герметичним модельним рядом SJ9, прийшла черга за супер п..

09.07.2019
0
1701
Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Альтернативний спосіб підключити мікрофон до GoPro Hero7 Black

Проблема GoPro Прокляття низької якості звуку переслідує користувачів GoPro вже довгі роки. Навіть попри те, що останні моделі зробили величезний крок у бік поліпшення цього параметру, все одно до хорошого звуку їм ще далеко. Причина тому це захисні мембрани, що дозволяють використовувати GoPro під водою без аквабоксу. Дані мембрани захищають три вбудовані мікрофони від води, але при цьому саме в..

25.09.2019
2
3885
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8615
Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

Аксесуари та кріплення для DJI Pocket 2 / OSMO Pocket

оновлено 28.02.2021 DJI Pocket 2 это обновленная, улучшенная и переименованная версия своего предшественника, наполненная новыми возможностями и интеллектуальными функциями. Но внешне она фактически ни чем не отличается, это все тот же компаньон для блогера с превосходной картинкой, механической стабилизацией, высокой автономностью и самое главное небольшими размерами. Из этого можно сделать..

18.10.2019
1
3138