Бездротовий мікрофон для iPhone 15

  • Бездротовий мікрофон для iPhone 15


Сучасний iPhone справді універсальний гаджет, крім прийому дзвінків, перегляду соціальних мереж, серфінгу в інтернеті та запуску ігор, він може служити як кишенькова віртуальна студія звукозапису або відеообробки. Єдиним його обмеженням є вбудований мікрофон, який не надає відповідного рівня якості аудіо. Якщо потрібно створювати за допомогою телефону будь-який контент, який публікуватиметься на YouTube, у подкасті або для запису виступів, то необхідність мікрофона стає очевидною. Придбання бездротового мікрофона для iPhone 15 дозволяє позбавитися рекордера та іншого додаткового обладнання, а також перевести якість записаного матеріалу на наступний рівень. Бездротові мікрофони iPhone 15, які розглянуті нижче, будуть ідеальним рішенням для запису високоякісного звуку, а також дозволяють бути мобільними та звільнити руки, щоб зосередитися на тому, що дійсно важливо – створення приголомшливого контенту. Вони не вимагають будь-якого налаштування в телефоні або власної, готові до використання відразу при підключенні, запис звуку одним файлом разом з відео.


фото Ulanzi J11, J12 и BOYA BY-V10, BY-V20


Кращий недорого бездротовий мікрофон для iPhone 15

Під цю категорію підпадають дві серії моделей мікрофонів: по одній від Ulanzi та BOYA, а саме моделі Ulanzi J11, J12 та BOYA BY-V10, BY-V20. Вони мають однаково якісний звук при зйомці в приміщенні, який однозначно краще ніж у вбудованого в смартфон. BOYA має перевагу, коли йдеться про запис на вулиці, вітрозахист та радіусі дії. Ulanzi у свою чергу надає зручний кейс для зберігання з функцією повербанку, він гарантує що пристрій завжди буде готовий до роботи.


фото Boya BY-M1V4 и Ulanzi UW-MIC 20T


Бездротовий мікрофон для iPhone 15 з вітрозахистом

При зйомці на вулиці, в русі необхідно забезпечити захист мікрофону від вітру, дихання. З цим завданням найкраще справляється хутряна насадка на мікрофон, вона зупиняє більшу частину руху повітря, чим дозволяє отримати досить чіткий, чистий звук. Кращий вітрозахист мають мікрофони Boya серії BY-M1V, а саме одинарний BY-M1V3 і для двох BY-M1V4. Велика (щодо розмірів гаджета) хутряна насадка надійно фіксується зверху мікрофона, не обмежуючи користувача в русі. Хорошу альтернативу надає Ulanzi UW-MIC 20T та UW-MIC 10T, відмінна риса цієї системи є можливість використовувати передавач як рекордер, менші розміри корпусу, зручний кейс-повербанк, радіус дії до 100м.


фото Synco P2ST


Бездротовий мікрофон для iPhone 15 з найкращим співвідношенням ціна/якість

Мікрофони Synco завжди відрізнялися якісним звуком, тому що кожне наступне покоління однієї моделі отримувало численні оновлення, що дозволило вийти на високий рівень аналого-цифрового перетворення, передачі звуку в моделях P2ST і P1ST. Їхній радіус дії обмежений 50 метрами, але при цьому сигнал дуже стабільний, а голос записаний цим мікрофоном на iPhone 15 дуже реалістичний з тембром наближеним до натурального.


фото BOYA BY-XM6-S6


Бездротовий мікрофон для iPhone 15 забезпечує найкращу якість звуку

Серія мікрофонів BOYA BY-XM6 відрізняється досить великими передавачами, але це обумовлено їхньою унікальною начинкою. Так BY-XM6-S6 та BY-XM6-S5 здатні регулювати посилення мікрофона, відображати стабільність сигналу, ємність акумулятора, на екрані розташованому на корпусі, всі зміни/налаштування вносяться в реальному часі за допомогою кнопок. Але головною особливістю є унікальна створена тільки для цієї моделі обробка звуку. З усіх бездротових мікрофонів для iPhone 15 саме BOYA BY-XM6-S6 та BY-XM6-S5 передають найнатуральніший голос з поділом, при необхідності, на два канали (повноцінне стерео).


фото BOYA BOYALINK


Універсальний бездротовий мікрофон для iPhone 15 і не лише

На випадки коли зйомка проводитися на iPhone 14 або інший попередній з роз'ємом Lightning, але при цьому розглядається перехід на нову модель обладнану Type-C або використовується кілька пристроїв з різними стандартами підключення, BOYA створила модель BOYALINK. Вона здатна працювати з усіма сучасними гаджетами, що записують iPhone 15, iPhone 14, Android смартфони, камери, рекордери, будь-яким гаджетом з роз'ємом Lightning, Type-C або 3.5мм міні джек. Крім надійного сигналу, чіткого звуку, придушення шуму в реальному часі, BOYALINK може працювати без підзарядки набагато довше, ніж усі згадані моделі, вбудовані акумулятори надають автономність в районі 10 годин. Додатково кейс повербанк може зарядити всю бездротову мікрофонну систему для iPhone 15 двічі.


Заключення

Всі розглянуті моделі є вдалим придбанням, будь-який з них гарантує кращий звук, ніж у вбудованого мікрофона, уникнення потреби в тривалій обробці звуку при монтажі відео. Дозволить повністю контролювати процес створення високоякісного контенту на iPhone 15.


03.11.2023 17:27:35
0
442

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як вибрати штатив для телефону

Як вибрати штатив для телефону

оновленно 10.04.2020 Штатив для телефону - це кріплення яке утримує пристрій записи, в нашому випадку це смартфон, в певному напрямку. Даний аксесуар також допоможе виключити будь-які вібрації, що передаються на телефон від оператора. Будь-який штатив для телефону складається з двох частин: тримача для смартфона і безпосередньо штатива. При виборі тріпода для смартфона можна піти двома шляхами: ..

27.06.2019
6
17187
Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60944
Макролінза для телефону: особливості та можливості

Макролінза для телефону: особливості та можливості

Процес фотозйомки можна зробити захоплюючим і цікавим, навіть якщо під рукою звичайний смартфон. У середовищі блогерів, фотолюбителів набирає популярність макрозйомка або фотографування мініатюрних об'єктів крупним планом. Чим дрібніший предмет зображений на повний кадр, тим крутіше і професійніше макро. Залежно від призначення знімання використовуються відповідні по функціоналу і ха..

18.07.2021
0
9684
Постійне світло або відеосвітло

Постійне світло або відеосвітло

Чи потрібно відеосвітло? Що таке відеосвітло? Відеосвітло - це корисний і незамінний помічник для фотографів, які прагнуть розширити можливості фото і відеозйомки. Воно представляє собою світлову панель, що працює від галогенових ламп або світлодіодів. Головне завдання відеосвітла – висвітити безпосередній об'єкт зйомки, не зачіпаючи при цьому фон. Це стає можли..

08.12.2022
0
1715