Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black

  • Аксесуари та кріплення GoPro Hero 9 / 10 Black


GoPro Hero9 / 10 Black

Сучасний ринок обладнання для зйомки в екстремальних умовах вже перенасичений екшн-камерами від різноманітних виробників. І здавалося б навряд чи у когось вийде здивувати найвибагливішого покупця. Але GoPro в черговий раз довела, що саме вона є лідером в даній сфері, випустивши GoPro Hero 9 Black, а через рік GoPro Hero 10 Black - приголомшливу екшн-камеру, яка має першокласні характеристики, що включають в себе запис з роздільною здатністю 5К, надійний сенсор, повноцінний передній екран, збільшену ємність акумулятора. Але хоч яким би не був хороший цей гаджет без правильних аксесуарів він не розкриє весь свій потенціал. Знаючи це, GoPro на момент релізу вже надали свій список нового обладнання.


Список аксесуарів та кріплень для GoPro Hero 9 / 10 Black

Чим більше асортимент супутніх товарів, тим ширше сфера застосування екшн-камери: від установки на шолом або утримування в руці до кріплення на довгих моноподи або вільного плавання навколо вас в воді, польоту на кайте. Обрати потрібне саме для вас, незалежно від того де ви плануєте застосовувати камеру, допоможе наш список аксесуарів та кріплень для GoPro Hero 9 / 10 Black:


Сумка для зберігання

Якщо вам необхідний захист від випадкового падіння погляньте на спеціальні сумки для безпечного транспортування GoPro Hero 9 / 10 Black. Від оригінального виробника стало доступно аж три моделі. ABMIN-001 є такою ж як і комплектна з камерою і не представляє великого інтересу. А ось дві моделі ABCCS-001 та ABSSC-002 з налаштованим внутрішнім простором дуже хороші. Вони дозволяють переносити камеру та аксесуари разом без побоювання що вони ушкодяться один від одного.


фото сумки-кейса для GoPro 9


Акумулятор та зарядне

Однією з найважливіших характеристик GoPro Hero 9 / 10 Black є збільшений час роботи від акумулятора. Досягнуто це зміною ємності елемента живлення з 1220мАч до 1720мАч. Це дозволяє працювати екшн-камері до 112 хвилин при зйомці в 4К та 30 кадрів в секунду. Однак в сучасних реаліях навіть цього виявляється мало і допомогти тут можуть тільки змінні акумулятори ADBAT-001. Їх можна придбати окремо або із зарядним пристроєм на два слота ADDBD-001, останній аксесуар істотно скорочує час зарядки елементів живлення.


зображення акумулятора та зарядного пристрою GoPro 9


Підводний бокс

Незважаючи на те що екшн-камера герметична до 10 метрів, аквабокс ADDIV-001 залишається одним з найпопулярніших аксесуарів для GoPro Hero 9 / 10 Black. Причина криється в тому що підводний бокс не тільки витримує високі навантаження від занурення до 60 метрів, а й є кращим захистом екшн-камери від будь-яких зовнішніх впливів, наприклад ударів, падінь, пилу, негоди і так далі.


фото аквабоксу для GoPro 9


Поплавок

При звичайному плаванні на невеликій глибині, аквабокс не обов'язковий, але наявністю поплавка ADFLT-001 не можна нехтувати. Сучасні моделі не потрібно клеїти на бокс, вони легко і швидко по потребі надягають безпосередньо на корпус GoPro Hero 9 / 10 Black. Яскравий колір добре помітний, екшн-камеру легко знайти на воді.


зображення поплавка на корпус GoPro 9


Силиконовый чехол

Даний аксесуар захищає корпус, приймає на себе всі дрібні пошкодження при звичайному щоденному використанні екшн-камери. Різні колірні рішення від синіх ADSST-003, білих ADSST-002 для любителів виділятися до чорних ADSST-001 непомітних. Він виготовляється з якісного силікону, який не втрачає еластичності при тривалому використанні та багаторазового встановлення. Чохол не вимагає спеціального догляду і легко миється в звичайній воді.


фото силіконового чохла GoPro 9


Медіамод

Рамка ADFMD-001, щось подібне з'явилося ще в восьмої моделі, це найкращий компаньйон GoPro Hero 9 / 10 Black, якщо ви професійний або блогер любитель. Вона обладнана зовнішнім кардіоідний мікрофоном з поролоновою вітрозахистом. Крім того до неї можна підключити зарядний пристрій і не використовувати акумулятор, інший зовнішній мікрофон (бездротовий або петлічний), зовнішній монітор через MicroHDMI кабель, лампу або ліхтар на кріплення холодний башмак.


зображення GoPro Media Mod ADFMD-001


Змінні кріплення та дверцята

Обидва аксесуара потрапляють під можливість втрати або поломки при неправильному використанні. Оригінальні пластикові вушка AJMFR-002 можна замінити на алюмінієві від Ulanzi 1812 додатковим кріпленням на штатив без застосування адаптерів. Змінна кришка ADIOD-001 акумуляторного відсіку відновлює герметичність камери.


фото складних кріплень та дверцята GoPro 9


Змінна лінза

GoPro Hero 9 / 10 Black володіє поліпшеним дизайном захисної лінзи в порівнянні з сьомою та восьмою моделями. Швидкознімна конструкція відкриває можливості для її зміни на необхідну з вбудованим фільтром, оптикою або звичайну захисну ADCOV-001.


зображення змінних лінз GoPro 9


Обирайте кращі аксесуари для GoPro Hero 9 / 10 Black

Це були найбільш популярні, високо оцінені аксесуари і кріплення, які полегшать та можливо навіть змінять використання екшн-камери. При появі нових аксесуарів, що заслуговують увагу (найближчим часом очікується поява стабілізаторів і адаптерів для них, рамок для блогера, захисних стекол та наборів) дана стаття обов'язково буде доповнюватися ними.


03.10.2020 15:38:04
0
6180

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero9 Black

Як підключити мікрофон до камер GoPro Hero5/6/7/8 або Hero9 Black

Дуже важливим моментом для багатьох при використанні екшн-камери GoPro є якість звуку, яке виявиться незадовільним в шумному місці, при зйомці блогу на мотоциклі або в багатьох інших ситуаціях.Попередні моделі GoPro (Hero3, 3+, 4) використо..

13.10.2017
0
22419
Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

Аксесуари та кріплення для GoPro Hero 8 Black

оновленно 11.02.2020 GoPro HERO8 Black В цьому році компанія GoPro випустила нове покоління своєї флагманської моделі екшн-камери HERO8 Black. Як і слід наступної реінкарнації вона була поліпшена в багатьох параметрах в порівнянні зі старим поколінням - це нова стабілізація HyperSmooth 2.0, таймлапс в русі TimeWarp, нічний TimeLapse, пряма трансляція в соціальні мережі в 1080р, режим фото LiveBu..

15.10.2019
9
8573
Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

Кращі стабілізатори для телефону 2022 року

оновлено 01.03.2022 Вступ У сучасних реаліях, коли модельний ряд смартфонів оновлюється майже двічі на рік і кожна нова модель надає ще кращу якість зображення з електронною або навіть оптичною стабілізацією, здається, що вже немає сенсу у застосуванні стабілізаторів для телефонів. Проте смартфони все ще не можуть запропонувати таку ж ефективність та контроль як підвіси. Утримування пристрою..

31.12.2019
16
60737
Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Акумулятор GoPro 8: оригінал vs аналог

Цілі: Встановити реальний час роботи акумулятора GoPro 8 З'ясувати чи є відмінності у хорошого аналога від оригіналу УчасникиУ нашому порівнянні часу роботи акумуляторів GoPro 8 беруть участь три різних носія енергії: оригинал GoPro 8, 7 та аналог Telesin. Останній представник є частиною самого популярного набору що складаєтьс..

12.02.2020
2
9567
Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Яку кільцеву лампу купити або як вибрати кільцеву лампу

Ви коли небудь задавалися питанням: яким чином велика частина фото і відео в інтернеті пов'язані з показом краси, будь то макіяж, манікюр, вії моделі, біжутерні або ювелірні вироби, виглядають високоякісними і мають ідеальне освітлення? Якщо ви думаєте, що причина тому професійні фотографи з дорогими камерами, то ви сильно не праві, багато людей досягли такої якості картинки просто вик..

25.04.2020
0
6000
10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

10 кращих аксесуарів для GoPro 12/11 Black

Нова GoPro Hero 12/11 Black є найкращою екшн-камерою на борту якої присутні всі найновіші напрацювання та технології компанії GoPro. Якщо ви є щасливим власником такої, то для розкриття повного потенціалу камери необхідно застосовувати різні аксесуари та кріплення для неї. GoPro 12/11 універсальний гаджет сам по собі, але додаткові аксесуари можуть наділити екшн-камеру унікальними зд..

15.09.2021
0
3524